Fair Play Store
Fair Play Store

Välkommen till Fair Play Store på Fair Play Stadion! Här hittar du allt du behöver för ditt och ditt barns tennis-, badminton-, bordtennis- och padelspel. Vi har ett brett utbud av racketar av alla ledande märken så som Wilson, Babolat, Head, Adidas, Prince och Stiga till konkurrensmässiga priser. Hos oss hittar du racketar för alla spelnivåer, från juniorer till elitspelare. Du hittar också ett stort sortiment av skor och kläder för herr, dam och junior från Adidas, Nike, Wilson, Babolat och Head. Som medlem i Fair Play TK och Fair Play Sport Club har du rabatt på all sportutrustning i butiken. Butikens eventuella vinst går oavkortat tillbaka till Fair Plays barn- och ungdomsverksamhet och hjälper till att bland annat finansiera tränarutbildning, träningsläger, tävlingsspelarnas verksamhet och seriespel.

 

TENNISBOLLAR
Även här har vi ett brett urval. Är du intresserad av att köpa 18 rör bollar eller mer, kontakta oss gärna för ett förmånligt kostnadsförslag.

TILLBEHÖR
Racketfodral, svettband, strumpor, grepplindor, vattenflaskor – vi har all extra utrustning som behövs för ditt tennis-, badminton-, bordtennis- eller padelspel.

ADIDAS-  OCH WILSON-SERVICE
Du kan alltid beställa varor från Adidas och Wilsons centrallager genom oss, fraktfritt, om varan inte skulle finnas i vår butik.

STRÄNGNING
Förutom utrustning, kläder och tillbehör erbjuder vi strängning av racketar med ett stort urval av senor. Vår service är både snabb och prismässigt konkurrenskraftig.

Strängningssortiment – service – priser

 

ÖPPETTIDER

Måndagar: 08.00-22.15
Tisdagar: 08.00-22.15
Onsdagar: 08.00-22.15
Torsdagar: 08.00-22.15
Fredagar: 08.00-22.00
Lördagar: 08.00-20.00 (21.00 vid seriespel)
Söndagar: 08.00-22.00

 

KONTAKT
Charlotte Watson
charlotte.watson@fairplaytk.se
Telefon: 040-16 55 70

Ny Wilson-modell