Klubbmästerskap by Förenade Bil spelas på Limhamn Tenniscenter 6-12 juni
Nyheter
Klubbmästerskap by Förenade Bil spelas på Limhamn Tenniscenter 6-12 juni
Datum maj 16, 2022

Grussäsongen är igång och nu är det äntligen dags för den första tävlingen på Limhamn Tenniscenter. 6-12 juni spelas Klubbmästerskap by Förenade Bil på våra grusbanor. Tävlingen vänder sig till alla medlemmar i Fair Play TK. Om man tränar regelbundet så ska denna träning huvudsakligen ske i Fair Play TK:s regi för att man ska få deltaga i tävlingen. Totalt 22 klasser finns med i årets tävling som vi hoppas blir en riktig tennisfest. Segraren i varje klass erhåller en fri startavgift till Swedish Tennis Academy Open samt pokal. Vinner man en singelklass får man fri anmälan i en singelklass, och vinner man en dubbelklass får man fri anmälan i en dubbelklass. Därutöver delas det ut fina priser från Förenade Bil.

Spelform: Matcherna spelas i bäst av ett set, no-ad, tiebreak vid 6-6. I 9- och 11-klasserna spelas knatteset dvs startar vid 2-2 i game. 9 och 11-klasserna spelas i poolform. Tävlingen spelas utomhus på Limhamns Tenniscenter. Vid regn kan matcher flyttas in till System Verification Fair Play Stadion.

Anmälningsavgift: 160 kr för en klass, 80kr/person i dubbel. OBS! Spela (max) tre klasser för 300kr! Om betalning inte sker i samband med tävlingen tillkommer en faktureringsavgift på 50 kr. Om man INTE dyker upp blir man betalningsskyldig ändå. Anmälningstiden är förlängd till torsdag 2 juni. Lottning och speltider läggs ut på hemsidan fredagen den 3 juni.

 

Anmälan

 

Tävlingsledare: Valdemar Holm,  valdemar.holm@fairplaytk.se, tel. 0765-847109

Tävlingsaffisch här.

Tidigare nyheter
Välkommen tillbaka till Fair Play TK, André Göransson!
André Göransson byter klubb och är från och med 1 september Fair Play-spelare. Den...
Anmäl dig till Förenade Bil Open 28 september
Lördagen den 28 september spelas Förenade Bil Open på System Verification Fair Play Stadion. Tävlingen...
Nu är anmälan öppen till Öresundsserien
Snart startar Öresundsserien igen efter sommaruppehållet. Barn- och ungdomsserien börjar fredagen den 20 september....
Martin Flensburg förstärker tränarstaben
Martin Flensburg har jobbat som timtränare i Fair Play TK i ett par år....