Fair Play Magazine
Fair Play Magazine

 

Fair Play Magazine är ett magasin som kommer ut en gång om året lagom till elitseriestarten. I magasinet hittar du många intressanta artiklar och reportage om tennis och Fair Play TK. Ett populärt inslag är när några av klubbens elitspelare presenterar det senaste modet.

Vår klubbtidning trycks i 8.000 exemplar och distribueras till hushåll i närområdet, det vill säga västra Malmö, samt till klubbens medlemmar. Den skickas även till alla svenska tennisklubbar, Svenska Tennisförbundet, regionsförbunden, Malmö stad, Riksidrottsförbundet och Skåneidrotten.

Den digitala versionen av magasinet distribueras även via mejl till cirka 5.000 unika mejladressar och finns tillgänglig på Fair Play TK:s hemsida med över 100.000 besökare/år. Den ligger även framme på System Verification Fair Play Stadion, som har cirka 9.000 besökare i veckan, under ett års tid från utgivningsdatum.

Nästa nummer kommer i slutet av november 2024. Om du är intresserad av att annonsera i Fair Play Magazine, kontakta Jonas Widerberg, jonas.widerberg@fairplaytk.se, 0734-245577.

 

ANNONSINFO 2024

 

Läs Fair Play Magazine 2023 här.

 

FAIR PLAY MAGAZINE