Anmäl dig till Beddingespelen by Optimala hem
Nyheter
Anmäl dig till Beddingespelen by Optimala hem
Datum maj 30, 2022

25 juni-3 juli spelas den 86:e upplagan av Beddingespelen by Optimala hem och årets tävling blir en riktig tennisfest. Arrangörerna gör en storsatsning i år med bland annat 100 000 kronor i prispengar i elitklasserna. Sommartourtävlingen är i år en SM-deltävling som kommer att locka ett starkt startfält. Precis som tidigare år finns ett stort utbud av tävlingsklasser för alla målgrupper i tävlingen.

I klasserna pojk- och flicksingel 12A får segraren i respektive A-klass ett presentkort på 3 000 kronor att använda till valfri träning i Swedish Tennis Academy. Totalt finns det 34 tävlingsklasser, vilket skapar förutsättningar för de flesta tennisspelare att vara med i vår tävling som ska präglas av positivitet, kvalitet, engagemang och respekt.

Beddingespelen by Optimala hem är en av Sveriges äldsta utomhusturneringar och den spelas på Beddinges tennisbanor i Beddingestrand, som ligger två mil öster om Trelleborg. Ni välkomnas till en trevlig anläggning med tre grusbanor i en mysig miljö nära stranden och detta skapar härliga förutsättningar för denna tävling. Vid stort deltagarantal kan även matcher komma att spelas på Limhamn Tenniscenter i Malmö.

Vi hälsar alla deltagare, föräldrar, tränare, publik och funktionärer hjärtligt välkomna till Beddinges tennisbanor i Beddingestrand 25 juni-3 juli i sommar.

Anmälningstiden går ut den 18 juni. För Sommartourklasserna är sista anmälningsdag torsdag 23 juni.

 

Anmälan

 

Anmälan sommartour

 

 

Sommartourtävlingen Beddingespelen by Optimala hem är i år en av tre SM-serietävlingar med totalt 100.000 kronor i prispengar. Under sommartourtävlingen blir arrangemanget extra festligt med läktare, speaker och musik. Under finaldagen krävs det även matchbiljett för att se matcherna. Biljett köper du på länken nedan. Det finns begränsat antal platser. Kom och njut av topptennis i en mysig miljö på Beddinges grusbanor!

OBS! Det finns inte några parkeringsplatser vid banorna. Cykla, gå eller ta buss om det är möjligt. Parkering hänvisas till Furuvägen norr om väg 9.

 

Köp biljett

 

Tävlingsaffisch/all info om tävlingen finns här.

Logi: Officiellt hotell är Smygehus Havsbad, tele: 0410-50300 alt. e-post: info@smygehushavsbad.se. Ange bokningskoden ”Beddingespelen 2022” i samband med bokning för att få bästa pris.

Fair Play TK arrangerar Beddingespelen by Optimala hem i samarbete med Beddingestrands TK – se alla samarbetspartners nedan.

Huvudpartner – Optimala hem

Eventpartner – Visit Trelleborg

Silverpartners – XL Bygg Hans Anders, ICA Nära Tores Allköp och Advokatbyrån Sigeman & Co

Bronspartners – Moll Wendén Business Law Excellence, Drumbar, Carbinen Coworking och Moosehead

Leverantörspartners – 2:a Sandbank, Smygehus Havsbad och Evivent

Tidigare nyheter
STA sommarträning på Limhamn Tenniscenter
För er som spelar på ITF-18, på proffstouren eller är hemma från college och...
Här är pristagarna i Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Lördagen den 18 maj spelades årets Tennisskolemästerskap by Förenade Bil på System Verification Fair...
Dubbla titlar till Kajsa Rinaldo Persson i USA
Kajsa Rinaldo Persson spelade strålande tennis under sina tävlingsveckor i USA.  I söndags vann...
Tack för den här terminen!
I dag, den 19 maj, är det den sista träningsdagen den här terminen. Stort...