Anmäl dig till Kul-i-sommar
Nyheter
Anmäl dig till Kul-i-sommar
Datum maj 8, 2020

Under sommarlovet arrangeras Kul-i-sommar på Fair Play Stadion under två veckor -15-18 juni och 22-25 juni. Aktiviteten är populär och brukar locka många deltagare till hallen. Kul-i-sommar pågår i fyra dagar mellan 09.00-12.00 och riktar sig till alla som är födda 2008-2016. På programmet står aktiviteter som tennis, badminton, fotboll, innebandy, handboll, badminton och motoriska övningar/aerobic. Det kostar endast 395 kronor att vara med under dessa dagar och frukt ingår varje dag. Kulaktiviteten arrangeras i samarbete med Fair Play Sport Club. Anmäl dig till en vecka eller till båda veckorna.
– Detta är en härlig och trevlig aktivitet som riktar sig till barn från 4-12 år och som ger alla chansen att vara igång och hålla sig aktiva under sommarlovet och prova på olika sporter, säger Fair Play TK:s sportchef David Gustafsson.

Anmälningsblankett Kul-i-sommar 2020

Fyll i anmälningsblanketten och lämna den i receptionen på Fair Play Stadion. Du kan också skicka blanketten till Fair Play TK, Erikslustvägen 56, 217 73 Malmö, eller mejla den till hugo.dahlbom@fairplaytk.se.

Tidigare nyheter
Lottning Fair Play Cup 2022
Fair Play Cup 2022 är lottad. Tävlingen spelas 9-23 december på System Verification Fair...
Dags för huvudtävlingen i Fair Play Cup Vintertour
I morgon startar Fair Play Cups vintertourtävling. Fair Play-spelarna Martha Matoula och Maja Radenkovic...
Ingen lunchtennis tisdagen den 6 december
I morgon, tisdag 6 december, är det ingen lunchtennis på grund av Fair Play...
Här är Fair Play Stores julkalender 2022
Årets julkalender är här. Vi har fyllt årets kalender med ett fint erbjudande om...