Anmäl dig till Öresundsserien för barn & ungdom
Nyheter
Anmäl dig till Öresundsserien för barn & ungdom
Datum augusti 18, 2021

Nu går det att anmäla sig till vår interna klubbtävling Öresundsserien som spelas på System Verification Fair Play Stadion under inomhussäsongen. Målet är att deltagarna ska få spela matcher, utan domare, och både ha roligt och förkovra sig som spelare i matchspelets ädla konst. Vi vänder oss först och främst till spelare, som är 8-10 år och äldre, som kan spela match på hel bana och vet reglerna.

48 deltagare får vara med på juniorsidan och dessa delas upp i åtta grupper med sex spelare i varje. Alla möter alla i respektive grupp under en period av cirka fem veckor. Målsättningen är att spela fem hela omgångar varje inomhussäsong. Varje match spelas under en timme inklusive fem minuters inbollning och man räknar vunna game. Den spelare som vinner sin grupp flyttas till en starkare serie. Målet är att det ska bli så jämna divisioner som möjligt. Matcherna spelas i huvudsak på fredagskvällar 19-21.30, men det kan även bli aktuellt med spel på lördag och söndag kl. 8-9.

Anmälningsavgift per spelomgång: 595 kronor. När man är anmäld till Öresundsserien så blir man automatiskt anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det via mejl till Lars Svensson senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad till nästkommande spelomgång. Det tillkommer medlemsavgift i Fair Play TK om man inte redan är medlem.

Öresundsserien startar 17 september. Sista anmälningsdag är 7 september. Lämna in anmälningsblanketten i receptionen på System Verification Fair Play Stadion eller mejla den till Lars Svensson, lars.svensson@fairplaytk.se, som är ansvarig för Öresundsserien.

Anmälningsblankett 2021

 

 

Tidigare nyheter
Anmäl dig till Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Nästa tävling på System Verification Fair Play Stadion är klubbtävlingen Förenade Bil Tennisskolemästerskap som...
Finalplats för Bergevi/Veldheer i Kroatien
Filip Bergevi och dubbelpartnern Mick Veldheer stod för en riktigt bra turnering i Kroatien...
Anmäl dig till Kul-i-sommar på Fair Play
Häng med på Kul-i-Sommar (17-20/6 & 24-28/6), en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Succé för 18-årslagen – dubbla SM-guld!
Fair Plays 18-årslag är svenska mästare 2024! F18-laget finalslog SALK med 3-1 i Ystad...