Anmäl dig till padelturneringen Arjo Open
Nyheter
Anmäl dig till padelturneringen Arjo Open
Datum mars 31, 2022

10-12 juni 2022 arrangerar Fair Play Sport Club Arjo Open, som är den första padelturneringen som spelas på System Verification Fair Play Stadion i Malmö. Missa inte chansen att vara med i den historiska tävlingen.

Klasser
Sanktionerade tävlingsklasser
A-klass dam/herr – åtta par per klass
1:a pris dam/herr 3500 kr/par
2:a pris dam/herr 2000 kr/par
3:e pris dam/herr 1000 kr/par
B-klass dam/herr – åtta par per klass.

A- och B-klass spelas 11-12 juni.

Ungdomsklasser
Pojkar 18
Flickor 18
Pojkar 16
Flickor 16
Pojkar 14
Flickor 14
Åtta par per klass.

Ungdomsklasser spelas 10-12 juni.

Tävlingsform
A-B samt ungdomsklasser spelas som utslagsturnering med plate. Matcherna spelas i bäst av tre set med goldenpoint och med supertiebreak i avgörande set. Finalerna i alla klasser i huvudturneringarna spelas i fulla set med goldenpoint. Platematcher spelas med supertiebreak som skiljeset. Fem minuters inbollning. Fair Play har möjlighet att ändra tlll poolspel vid färre anmälda par. Om det blir fler anmälda par än åtta i någon klass så kommer de par som har högst ranking att komma med i tävlingen under förutsättning att anmälningsavgiften är betald. Anmäler sig i en klass utanför sin åldersgrupp får man ej rankingpoäng. Ungdomar får anmäla sig till max en ungdomsklass och en vuxenklass.

Wildcard
Wildcard söka via Fair Play – padel@fairplaysportclub.se (senast den 29 maj). Vi förbehåller oss rätten att tilldela ett wildcard per klass i samtliga klasser.

Anmälan
Anmälan görs via Rankedin. Anmälningstiden utgår den 29 maj kl. 23.00. Anmälningsavgift A/B-klass 750 kr/par, ungdomsklasser 650 kr/par. För de som är med i lottningen sker betalningen till Fair Play Sport Clubs bankgiro 5805-0816 senast den 6 juni. Ange namn på deltagarna och klass. Om inte betalning sker i tid riskerar man att inte få delta i tävlingen.

Spelplats, bollar och banor
System Verification Fair Play Stadion, Erikslustvägen 56, 217 73 Malmö. Bollar: Wilson Padel X3. Banor: Fyra Mondo Supercourt WPT.

Tävlingen är sanktionerad av Svenska Padelförbundet och följer förbundets tävlingsbestämmelser. För att tävla behöver du som spelare ha en aktiv tävlingslicens vid anmälningstidens utgång samt vara medlem i en förening som är ansluten till Svenska Padelförbundet. Vid frågor kontakta Sebastién Garcia på Fair Play Sport Club, padel@fairplaysportclub.se.

Tävlingsaffisch här. 

 

Tidigare nyheter
Anmäl dig till Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Nästa tävling på System Verification Fair Play Stadion är klubbtävlingen Förenade Bil Tennisskolemästerskap som...
Finalplats för Bergevi/Veldheer i Kroatien
Filip Bergevi och dubbelpartnern Mick Veldheer stod för en riktigt bra turnering i Kroatien...
Anmäl dig till Kul-i-sommar på Fair Play
Häng med på Kul-i-Sommar (17-20/6 & 24-28/6), en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Succé för 18-årslagen – dubbla SM-guld!
Fair Plays 18-årslag är svenska mästare 2024! F18-laget finalslog SALK med 3-1 i Ystad...