Arvidsson vann supersommartourtävlingen
Nyheter
Arvidsson vann supersommartourtävlingen
Datum augusti 21, 2017

Isak Arvidsson vann den sista tävlingen innan han tar ett uppehåll. I finalen i Ystad supersommartour besegrade han klubbkamraten Filip Bergevi i en tresetare med 6-2, 4-6, 6-1. Arvidsson vann fyra matcher i turneringen. I både kvartsfinalen och semifinalen bröt motståndarna matchen.
– Grym vecka i år också. Jag var här för första gången förra året, det är trevlig tävling, säger Isak Arvidsson under prisutdelningen (se hela klippet på YTK:s Facebooksida här ).

Filip tog sig till final på den undre halvan efter segrar mot Jesper Klöv Nilsson, KLTK, Jakob Arvidsson-Ehn, Lidköpings TK, Johan Jönhagen, SALK, och Robin Olin, GLTK. Finalplatsen räckte inte till en slutspelsplats för Filip. Men Fair Play kommer att ha två spelare med på herrsidan i Värnamo. Ervin Eleskovic åkte ut i andra omgången i singelklassen i Ystad, men tog tillräckligt med poäng för att bli topp åtta. Pablo Figueroa, som inte spelade i Ystad, kom femma i sluttabellen.

Dubbelklassen i Ystad vann Ervin i par med Jorge Aguilar. Paret slog ut Isak Arvidsson/Filip Bergevi i semifinalen med 12-10, 10-8 och finalbesegrade sedan Christian Samuelsson, GLTK/Linus Frost, Elfsborg Tennis, med 15-13, 10-7.

Tidigare nyheter
Vuxenkurs i tennis 20-22 februari
Den 20-22 februari genomförs en vuxenkurs som kallas Tennis Xpress på System Verification Fair...
Sportlovspadel på Fair Play 20-23 februari
Fair Play Sport Club erbjuder padelträning en timme per dag för dig som är...
Vuxenkurs i padel 20-23 februari
Den 20-23 februari genomför Fair Play Sport Club en spännande vuxenkurs i padel på...
Femveckorskurs i minitennis – start 28 februari
Är du mellan fyra och sju år gammal? Är du nyfiken på att testa...