Bli tennispartner på Fair Plays nya utebanor i Limhamn
Nyheter
Bli tennispartner på Fair Plays nya utebanor i Limhamn
Datum april 16, 2020

Fair Play TK tar nu nästa steg i föreningens utveckling. Runt 1 maj 2020 kommer sju nya grusbanor av högsta kvalitet stå klara på Limhamns IP.

Det är viktigt för oss att direkt kunna hålla högsta kvalitet på den nya anläggningen så att så många som möjligt vill komma och spela tennis. Därför har vi tagit fram ett prisvärt sponsorpaket där mycket spel på de nya utebanorna ingår – se den bifogade broschyren.

Till dem som går in som tennispartners utomhus redan den första säsongen har vi dessutom lagt till en hel del spel inomhus på Fair Play stadion i sponsorpaketet. Banpartners får 3000 kr att spela för och Skyltpartners får 1500 kr och notera att detta också går att använda till padel, badminton, innebandy och bordtennis.

Förutom möjligheten att spela och att få exponering på en fantastisk uteanläggning är man som partner med och bidrar till Malmös största barn- & ungdomsverksamhet med ca 1600 aktiva varje vecka. Bland annat har klubben 140 skolklasser som provar på tennis varje år samt 55 skolklasser som har all sin idrottsundervisning mellan oktober och mars.

Som partner blir man också en del av Fair Plays företagsnätverk med ca 130 företag där nätverksträffar anordnas regelbundet. Läs mer om Fair Play i det bifogade faktabladet. Nedan kan ni också läsa några olika kommentarer om uteanläggningen.

Vi hoppas att ni vill vara med och bygga upp Malmös största och finaste utomhusanläggning tillsammans med oss och se till att fler får ta del av den glädje och sammanhållning som idrotten ger!

Sju nya tennisbanor på Limhamns IP

– Fantastiskt att vi nu är i mål och fått till en bra överenskommelse med Malmö kommun om anläggningen. En milstolpe i klubbens utveckling. Nu ser vi fram emot att snart få börja spela utomhus, säger Mats Nilsson, ordförande i Fair Play TK.

– Vi får sju banor på Limhamns IP och äntligen en samlad mötesplats för våra cirka 3 000 medlemmar även på sommaren. Tennis är i grunden en utomhussport och att vi nu får likvärdiga anläggningar inomhus och utomhus ger oss möjligheter att utveckla verksamheten. Vi kan arrangera tävlingar, träningsläger, helgcamps och nya träningsaktiviteter. Det blir ett enormt lyft för klubben och känns otroligt positivt, säger Janne Immonen, klubbchef i Fair Play TK.

– Tillsammans med Fair Play ska vi verkligen arbeta för att banorna håller högsta klass, säger Thomas Sterner, avdelningschef på fritidsförvaltningens driftavdelning.

– Vi är glada att vi har kunnat göra plats för de nya tennisbanorna på Limhamns IP. Det har vi gjort samtidigt som vi har utvecklat idrottsplatsens fotbollsytor med konstgräs på en av grusplanerna. Det har tagit några år att få allt på plats, men genom ett fint samarbete med Fair Play har vi hittat vägar framåt mot denna lösning. När vi nu ökar antalet grusbanor i Malmö, ser vi fram mot att fler barn och unga, pojkar som flickor, använder banorna för rörelse, träning och tävling, säger Johan Hermansson, fritidsdirektör inom Malmö stad .

– Nu tänker Fair Play utvidga tävlingsverksamheten. Det är redan klart att landskapsmästerskapen för Skåne och Halland kommer att spelas på Limhamns IP de kommande tre åren. Dessutom kommer JSM-deltävlingen Swedish Tennis Academy JSM Race utökas och bli Swedish Tennis Academy Open med sommartourtävling, barn- och ungdomsklasser och veteranklasser under samma period. I framtiden är målet att arrangera internationella tävlingar på seniornivå för både herrar och damer, men även för juniorer. Vi för diskussioner med Svenska Tennisförbundet om den frågan. Förhoppningsvis hittar vi en lösning så att vi kan genomföra en internationell tävling 2021. Det är en av våra målsättningar, säger Janne Immonen.

Fakta om Fair Play här.

Tidigare nyheter
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni. OBS! Preliminära grupper. Om ni ej hittar...
Träna innebandy eller fotboll på Fair Play
Vi har beslutat att göra en förändring i vår populära innebandy/fotbollsskola. Nu anmäler du...
Lottning Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Så var äntligen lottning och speltider klara för lördagens Förenade Bil Tennisskolemästerskap! Som vi...
Köp säsongskort – spela så mycket du vill i sommar
Spela så mycket du vill i sommar! Vi har det bästa bokningskortet för dig....