CSUSA håller informationsträff om collegetennis 9 januari
Nyheter
CSUSA håller informationsträff om collegetennis 9 januari
Datum januari 3, 2023

På måndag 9 januari har tennisungdomar och föräldrar chansen att träffa Fair Play TK:s samarbetspartner College Scholarships USA som kommer hit och informerar om collegetennis, vad detta innebär och vad som krävs för att hitta rätt skola i USA.

Mikko Malinen, som för övrigt varit elev på Malmö Tennisgymnasium, kommer att vara på System Verification Fair Play Stadion från klockan 13.00 på måndag för att titta på tennis och svara på frågor. På kvällen, kl. 18.00, kommer han att hålla i en informationsträff i konferensrummet. Informationsträffen är naturligtvis kostnadsfri. Vi ser gärna att ni föranmäler er till träffen och detta görs till jonas.widerberg@fairplaytk.se.

De spelare som väljer att använda CSUSA:s tjänster fullt ut i sin collegeprocess får inför avfärd mot staterna välja tennisutrustning i Fair Play Store för 2000 kronor. Allt du behöver göra för att kvalificera dig för denna bonus är att referera till oss (Fair Play) när ni ”signar” med CSUSA.

 

Nedan text från CSUSA:s hemsida:
Vilka är CSUSA?
Vi är Europas ledande företag inom collegerekrytering. Vi har gjort detta sedan 2007 och brinner för att hjälpa er talangfulla och ambitiösa idrottande studenter till USA där ni kan fortsätta sporten ni älskar med eftergymnasiala studier. Vi har hjälpt ca 4.000 studenter från 35+ nationer till 49 av de 50 staterna. Vi är alla heltidsanställda som själva gjort den här resan, idrottat och tagit en examen från olika universitet i USA. Vi är experter inom collegeidrott och att anlita oss ger dig de bästa förutsättningarna att få stipendier på en skola som passar din idrottsliga och akademiska profil. Självklart anpassar vi även vår sökning efter dina önskemål för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt!
Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...