Dags för ny säsong – anmäl dig till Öresundsserien
Nyheter
Dags för ny säsong – anmäl dig till Öresundsserien
Datum augusti 24, 2020

Nu går det att anmäla sig till vår interna klubbtävling Öresundsserien som spelas på Fair Play Stadion under inomhussäsongen. Målet är att deltagarna ska få spela matcher, utan domare, och både ha roligt och förkovra sig som spelare i matchspelets ädla konst. Vi vänder oss först och främst till spelare, som är 8-10 år och äldre, som kan spela match på hel bana och vet reglerna. Vi har även en singelserie och en dubbelserie för vuxna.

48 deltagare får vara med på juniorsidan och dessa delas upp i åtta grupper med sex spelare i varje. Alla möter alla i respektive grupp under en period av cirka fem veckor. Målsättningen är att spela fem hela omgångar varje inomhussäsong. Varje match spelas under en timme inklusive fem minuters inbollning och man räknar vunna game. Den spelare som vinner sin grupp flyttas till en starkare serie. Målet är att det ska bli så jämna divisioner som möjligt. På seniorsidan kan max 40 deltagare vara med.

Barn- och ungdomsmatcherna spelas i huvudsak på fredagskvällar 19-21.30, men det kan även bli aktuellt med spel på lördag och söndag kl. 8-9. Vuxenserien i singel spelas på tisdagskvällar 21-22 och 21.30-22.30. Man spelar match ungefär en timme varannan vecka. Dubbelserien spelas på söndagar från 20.30 och framåt.

Avgiften för singelspel i vuxenserien är 1 395:-/termin (sju matcher per termin). Avgiften för dubbelspel är 595:-/spelare/termin. Anmälningsavgift per spelomgång i Öresundsserien för barn och ungdomar är 595:-. När man är anmäld till Öresundsserien så blir man automatiskt anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det via mejl till Lars Svensson senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad till nästkommande spelomgång. Det tillkommer medlemsavgift i Fair Play TK om man inte redan är medlem.

Barn- och ungdomsserien startar 18 september. Sista anmälningsdag är 8 september.
Vuxenserien startar 15 september. Sista anmälningsdag 6 september.

Lämna in anmälningsblanketten i receptionen eller mejla den till Lars Svensson, lars.svensson@fairplaytk.se, som är ansvarig för Öresundsserien.

Anmälningsblankett barn- och ungdom

Anmälningsblankett vuxna

Tidigare nyheter
STA sommarträning på Limhamn Tenniscenter
För er som spelar på ITF-18, på proffstouren eller är hemma från college och...
Här är pristagarna i Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Lördagen den 18 maj spelades årets Tennisskolemästerskap by Förenade Bil på System Verification Fair...
Dubbla titlar till Kajsa Rinaldo Persson i USA
Kajsa Rinaldo Persson spelade strålande tennis under sina tävlingsveckor i USA.  I söndags vann...
Tack för den här terminen!
I dag, den 19 maj, är det den sista träningsdagen den här terminen. Stort...