Fair Play inför kamerabevakning
Nyheter
Fair Play inför kamerabevakning
Datum oktober 28, 2019

Fair Play Tennisklubb har installerat kamerabevakning på Fair Play Stadion och tar dessa kameror i bruk i dag. Fair Play inför kamerabevakning för att öka tryggheten för alla medlemmar, personal och övriga som besöker föreningens lokaler och för att kunna förebygga, upptäcka och utreda eventuella brott eller bränder. Samtidigt passar vi på att utveckla föreningens verksamhet genom att skapa förutsättningar för att kunna webbsända framtida tävlingar från alla våra tennisbanor.

Orsaken till varför denna åtgärd vidtas är på grund av branden i juni 2018 och den brandincident som skedde i februari i år. Det har installerats 22 nya kameror (förutom de fyra kameror som redan har funnits) och allt material sparas i tre veckor, därefter raderas det automatiskt.

Våra medlemmars och besökares integritet är viktig för oss. I receptionen kan man se alla kameror ”live” och det är enbart klubbchefen och driftsansvarige som kommer att ha tillgång till det filmade materialet i efterhand. Materialet kommer endast att användas vid misstanke om brott.

Vi kommer att placera dekaler vid huvud- och nödingångarna samt receptionen som visar att kamerabevakning införts. Vår samarbetspartner Vibe IT har utfört installationen.

Läs gärna mer i vår integritetspolicy.

Kamerabevakning

Tidigare nyheter
Speldagar och speltider intensivkurs på fredagar
Speldagar och speltider intensivkurs på fredagar Datum Måndag- och onsdagsgrupperna spelar 24/5 och 7/6...
STA sommarträning på Limhamn Tenniscenter
För er som spelar på ITF-18, på proffstouren eller är hemma från college och...
Här är pristagarna i Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Lördagen den 18 maj spelades årets Tennisskolemästerskap by Förenade Bil på System Verification Fair...
Dubbla titlar till Kajsa Rinaldo Persson i USA
Kajsa Rinaldo Persson spelade strålande tennis under sina tävlingsveckor i USA.  I söndags vann...