Fair Play-spelarna imponerade i Göteborg
Nyheter
Datum december 7, 2019

Edit Cosmo storspelade och var framme i dubbla finaler i tävlingen.

Fair Play-spelarna visade klassen i Tennis Europe-turneringen Gothenburg Open. En klassseger och tre finalplatser blev facit för klubbens spelare i de fyra klasserna. Tilda Larsson vann flickdubbel 14 i par med Bella Bergkvist Larsson. I finalen besegrades Edit Cosmo och Tilda Hessleryd med 6-3, 6-1. Det var andra raka TE-dubbeltriumfen för paret som även hamnade överst på pallen i Norrköping. Edit var även framme i final i singelklassen efter en riktigt stark tävlingsvecka och fyra segrar i singelklassen. I kvarten släppte hon bara två game mot andraseedade fransyskan Delia Gaillard och i semin slog hon ut fjärdeseedade norskan Emilia Korseth. I fredagens final fick hon se sig besgrad av Emilia Käck, 3-6, 3-6. Final nådde också Filip Slavkovic i pojksingel 14. Fair Play-spelaren gjorde ett par toppmatcher och i kvarten ut förstaseedade dansken Christopher Garde i raka set. I semin blev det seger mot Samuel Börjesson. Segerraden bröts på fredagen då Albert Saar vann den helsvenska finalen med 6-2, 6-3.

Filip Slavkovic radade upp segrar och gick till final i pojksingel 14.

Tilda Larsson och Bella Bergkvist Larsson vann TE-dubbeln i Göteborg.