Fair Play Tennisklubb söker sportchef
Nyheter
Fair Play Tennisklubb söker sportchef
Datum september 25, 2024

Fair Play TK söker en person som framgångsrikt kan leda och driva den sportsliga utvecklingen i en omfattande och spännande verksamhet. Tjänsten innebär även en roll som vice klubbchef.

Fair Play Tennisklubb gör en spännande framtidssatsning där vi med fair play i grunden vill ”Utveckla spelare till nya nivåer i en glädjerik och inspirerande miljö” – vår vision. Denna tydliga vision har lett oss till satsningar i vår anläggning med bland annat teknologi (Zenniz) och en renovering som gjort miljön i hallen mer tillgänglig och inspirerande. Klubben har för avsikt att ligga i framkant på dessa områden och kommer i den nya treårsplanen jobba specifikt med fair play, spelarutveckling och skapandet av en miljö som såväl är tillgänglig som glädjerik och inspirerande. Det är direkt avgörande för vår verksamhet att vår operativa ledning arbetar målmedvetet och utifrån denna vision.

Rollen som sportchef
I rollen som sportchef ska du operativt leda den sportsliga verksamheten i en av Sveriges största tennisklubbar och ta ett kvalitativt ansvar. Jobbet som sportchef är mångfacetterat, spännande och utmanande. Du är i sportsliga sammanhang föreningens ansikte utåt och det är en självklarhet att du har ett gediget och brett intresse för tennis och god insikt i hur en tennisklubb fungerar. Som nyckelperson i verksamheten ingår du även i ledningsgruppen och leder klubbens sportråd. Samtidigt ska du ha stor erfarenhet av ledarskap i grunden. Du kommer att arbeta cirka 8-10 timmar som tennistränare per vecka.

Det här är du
Du är van att med stort engagemang leda tennisverksamhet. Du är också drivande, ansvarstagande, kreativ, lösningsorienterad och lyhörd. Du är duktig på att kommunicera och skapar engagemang när du arbetar med andra människor. Du är målinriktad, har en god samarbetsförmåga, och är van att prioritera. Du kan konsten att ”lyfta blicken” för att ta välinformerade beslut. Du har en god kännedom om föreningslivet och har en högskoleutbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Du är dessutom en kompetent tennistränare med stor erfarenhet och du har haft personalansvar. Känner du igen dig? Då är du en person som bör söka tjänsten.

Det här erbjuder vi
Omfattningen av denna tjänst är 100%. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse med målsättning inför våren 2025.

Kontakt och ansökningsdatum
Ansökan med cv vill vi ha senast den 30 oktober via mejl till david.gustafsson@fairplaytk.se. Frågor besvaras av klubbchefen David Gustafsson, 0739-169369. Intervjuer och urval sker löpande.

Läs pdf här. 

Tidigare nyheter
Kvartett prisades på klubbens årsmöte
På måndagskvällen höll Fair Play TK sitt årsmöte där flera priser delades ut. Emina...
Sexveckorskurs i minitennis – start den 5 november
Är du mellan fyra och sju år gammal (född 2017-2020)? Är du nyfiken på...
Sexveckorskurs i padel – start 9 november
Fair Play Sport Club erbjuder en sexveckorskurs i padel för barn & ungdomar (4-18...
Anmäl dig till Kul-i-höst på Fair Play 28-31/10
Häng med på Kul-i-Höst, 28-31 oktober, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter för...