Fair Play-trio vidare till Sverigefinal
Nyheter
Datum juni 4, 2018
Fredrika RunströmEdit Cosmo och Theodora Chantava vann sina klasser i regionfinalen i Elite Hotels Next Generation och är klara för Sverigefinal i Båstad. Fredrika, som bara tappade sex game på fyra matcher i Jönköping, finalbesegrade Linea Bajraliu, Helsingborgs TK, med 6-1, 6-3, i flicksingel 11. Edit segrade som ett år ung i klassen i flicksingel 13. Finalen mot Adelisa Kahriman, Svedala TK, blev en tuff drabbning som Fair Play-spelaren vann i supertiebreak. 6-3, 3-6, 10-5 skrevs setsiffrorna till. Theodora spelade hem den äldsta flickklassen. I finalen i flicksingel 15 besegrade hon Johanna Bernhold, IS Göta Tennis, med 6-4, 7-5. Filip Slavkovic var också nära att knipa en plats i Sverigefinalen, men han förlorade en jämn match om tredje pris mot Linus Olausson (2-6, 6-3, 5-10) och står som reserv. Sverigefinalen spelas 28 juni-1 juli.

elitehotelgänger
Edit Cosmo, Fredrika Runström, Theodora Chantava och Filip Slavkovic tillsammans med tränaren Ulf Johnsson.

Edit och Fredrika
Edit och Fredrika blev klassegrare i regionfinalen. Fair Play-spelare hamnade överst på pallen i alla flickklasserna i Jönköping.