Faran över – branden är släckt och sanitetsåtgärder är påbörjade
Nyheter
Faran över – branden är släckt och sanitetsåtgärder är påbörjade
Datum juni 17, 2018

Strax innan kl.13 idag så började det att brinna på Fair Play Stadion och vår anläggning utrymdes med totalt ca 50 personer närvarande. Ingen person kom till skada och brandkåren var snabbt på plats med ett stort antal brandmän och totalt tio brandbilar. Man vidtog effektiva och smarta åtgärder direkt och redan efter tre-fyra timmar hade man full kontroll över läget och branden var släckt. Branden uppstod på bana 12(multisportbana) vid den invändiga väggen längs Trollenäsgatan och tog full fart och rökfyllde bana 9-12 samt gymmets lokaler på ovanvåningen.

Branden är polisanmäld och polisen utreder ärendet och det finns en tydlig misstanke om att branden kan vara anlagd. Skadorna på anläggningen är relativt begränsade men det kommer att krävas en rejäl sanitetsinsats med start redan under söndagskvällen för att få hela anläggningen i perfekt skick igen. Vi kommer också att ha väktare på plats inatt för att säkra anläggningen för intrång.

OBS! Fair Play Stadions bana 1-8 är öppna för spel. Multisportbanorna(bana 11 & 12) är stängda och öppnar senast den 10 augusti igen. Bana 9 & 10 öppnas för spel senast veckan efter midsommar.

– Stort tack till brandkåren för ett synnerligen effektivt arbete och jag vill också passa på att tacka all personal, medlemmar och styrelse för deras insatser idag, säger en lättad klubbchef Janne Immonen efter dagens allvarliga händelse.

För ytterligare information, kontakta klubbchef Janne Immonen, 0705-614800.

Läs mer och se bilder här.

Tidigare nyheter
Tränarpresentation: Jonas Wallgård
Namn: Jonas Wallgård Ålder: 59 år. Tränar: Jag är ansvarig för tävlingsgruppen och tennisgymnasiet....
Introduktionskurs för blivande tennistränare 25-26 mars
Fair Play TK & Swedish Tennis Academy bjuder in till Introduktionskurs för blivande tennistränare....
Bergevi tog dubbeltitel i Manacor
Filip Bergevi och dubbelpartnern Alex Knaff, Luxemburg, tog hem 25.000-dollarsturneringen i Manacor. Finalen mot...
Tredje raka titeln för Dragos Madaras
Snacka om rivstart på säsongen för Dragos Madaras. 25-åringen har vunnit tre raka singeltitlar....