Fem klassegrar i landskapsmästerskapen
Nyheter
Datum augusti 27, 2019
Rekordmånga deltagare ställde upp i landskapsmästerskapen Skåne/Halland som i år arrangerades av Lomma-Bjärreds TK. Fair Play-spelarna gjorde mycket bra ifrån sig med fem klassegrar. Olle Noltorp tog hem pojksingel 15-18. Fair Play-spelaren var andraseedad i klassen, som han spelade hem utan att släppa något set. I finalen besegrades Teodor Hessle, Svedala TK, med 6-4, 6-1.
 Adelisa Kahriman plockade fram storspelet och segrade i flicksingel 14. Fair Play-spelaren vann fyra matcher i klassen och avrundade en lyckad turnering med att finalbesegra klubbkamraten Alexandra Bernstein med 6-1, 6-2.
 Sture Thott vann pojksingel 12A. Han avslutade turneringen med två riktigt tuffa matcher som båda avgjordes i supertiebreak. I semifinalen besegrades Jonathan Ekstrand, Svedala TK, med 5-7, 6-2, 10-3, och i finalen Johan Lundahl, Lomma-Bjärreds TK, med 6-2, 1-6, 10-4.
  Carl Kälvesten tog hem pojkdubbel 12-klassen tillsammans med Höllviken TK-spelaren Carl Mejer. Paret finalslog Linus Andersson, Helsingborgs TK/Daniel Widegren, Ystads TK, med 4-6, 6-4, 10-6. Överst på pallen i pojkdubbel 14 hamnade Isak Lindström. Han spelade med Matteus Olander, Skanör-Falsterbo TK. I finalen besegrades Tom Noltorp och ATL:s Johan Kuljis med 7-5, 5-7, 10-5.
Fler Fair Play-spelare stod för starka insatser i Bjärred. Lisa Noltorp nådde semifinal i flicksingel 12B efter segrar mot Medha Sridar, Helsingborgs TK (6-0, 6-0), och Isabella Bernstein, Malmö TK (6-1, 6-1). Semifinalen mot Tilde Askervi, Vallda TK, blev jämn, men Lisa fick se sig besegrad med 3-6, 5-7.
I pojksingel 14 vann Filip Slavkovic tre matcher innan han i semifinalen fick se sig besegrad av andraseedade Max Dahlin, Kungsbacka TK (2-6, 1-6).
 Clara Nilsson och Alexandra Bernstein gick till final i flickdubbel 14. Paret semifinalbesegrade Emily Knezevic, Staffanstorps TK/Alexandra Pugachova, ATL, i raka set, 6-0, 6-2, men föll sedan i finalen mot förstaseedade Elin Axlér, Lomma-Bjärreds TK/Jennifer Erinson, Svedala TK (3-6, 2-6).