Förbundet uppmärksammar Fair Play
Nyheter
Förbundet uppmärksammar Fair Play
Datum juli 12, 2017
Fair Play TK är första tennisklubb i landet att nå över 3000 medlemmar sedan 1980-talet. Det är också en rekordnotering för klubben, något som Svenska Tennisförbundet uppmärksammar på sin webbplats.
– Jag tror att våra medlemmar gillar oss för att det finns ett så brett utbud. Vi har en mängd olika sidoaktiviteter, det är korta kurser i olika varianter och på loven har vi roliga aktiviteter. Vi bygger hela vår verksamhet kring breddverksamheten. En viktig faktor är också att vi är väldigt flexibla när det gäller träning. Du ska själv kunna välja hur mycket du vill spela och kunna påverka dina träningsmöjligheter. Våra duktiga administratörer och framför allt tränare är nyckeln i detta. Vi hade aldrig nått 3000 medlemmar utan att våra duktiga tränare hade gjort ett bra jobb – folk slutar om det inte fungerar. Sköter du verksamheten bra och medlemmarna är nöjda så sprider det sig. Vi gör inga jättekliv utan vi blir lite fler hela tiden, säger Fair Plays klubbchef Janne Immonen till tennis.se.
Även klubbens senaste projekt ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö”, där spelare i alla åldrar erbjuds gratisspel på banor runt om i Malmö i sommar, lyfts fram.

Läs hela artikeln om Fair Play 
här.
Läs mer om ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö” 
här.

tennisse

/ JW

Tidigare nyheter
Ansökan till Malmö Idrottsgrundskola öppen
Går du i årskurs 6 och spelar tennis eller padel med stort intresse? Då...
Debut och första DC-segern för Bergevi
Filip Bergevi debuterade i Davis Cup under gruppspelet i Bologna och tog också första...
Anmäl dig till Kul-i-höst 30/10-2/11
Häng med på Kul-i-Höst, 30 oktober-2 november, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Tom tog hem singeltitel i Danmark – Edit tvåa i flickklassen
Swedish Tennis Academy har arrangerat en tävlingsresa till Danmark och den blev mycket lyckad....