Förlängd anmälningstid till Öresundsserien
Nyheter
Förlängd anmälningstid till Öresundsserien
Datum september 7, 2020

Anmälningstiden till Öresundsserien för barn- och ungdomar är förlängd till onsdag 9 september. I Öresundsserien är målet att deltagarna ska få spela matcher, utan domare, och både ha roligt och förkovra sig som spelare i matchspelets ädla konst. Vi vänder oss först och främst till spelare, som är 8-10 år och äldre, som kan spela match på hel bana och vet reglerna.

48 deltagare får vara med på juniorsidan och dessa delas upp i åtta grupper med sex spelare i varje. Alla möter alla i respektive grupp under en period av cirka fem veckor. Målsättningen är att spela fem hela omgångar varje inomhussäsong. Varje match spelas under en timme inklusive fem minuters inbollning och man räknar vunna game. Den spelare som vinner sin grupp flyttas till en starkare serie. Målet är att det ska bli så jämna divisioner som möjligt.

Barn- och ungdomsmatcherna spelas i huvudsak på fredagskvällar 19-21.30, men det kan även bli aktuellt med spel på lördag och söndag kl. 8-9.  Anmälningsavgift per spelomgång  är 595:-. När man är anmäld till Öresundsserien så blir man automatiskt anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det via mejl till Lars Svensson senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad till nästkommande spelomgång. Det tillkommer medlemsavgift i Fair Play TK om man inte redan är medlem.

Barn- och ungdomsserien startar 18 september. 

Lämna in anmälningsblanketten i receptionen eller mejla den till Lars Svensson, lars.svensson@fairplaytk.se, som är ansvarig för Öresundsserien.

Anmälningsblankett barn- och ungdom

Tidigare nyheter
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni. OBS! Preliminära grupper. Om ni ej hittar...
Träna innebandy eller fotboll på Fair Play
Vi har beslutat att göra en förändring i vår populära innebandy/fotbollsskola. Nu anmäler du...
Lottning Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Så var äntligen lottning och speltider klara för lördagens Förenade Bil Tennisskolemästerskap! Som vi...
Köp säsongskort – spela så mycket du vill i sommar
Spela så mycket du vill i sommar! Vi har det bästa bokningskortet för dig....