Framgångar i Knutspelen
Nyheter
Veljko Korunoski vann pojksingel 12C. Foto: ATL
Datum januari 2, 2018

Under sista dagarna 2017 spelades Knutspelen i Lund. Fair Play-spelarna nådde framgångar i turneringen. Kim Andersson segrade i damsingelklassen. I semifinalen slog hon Båstads TS Viktoria Ljungman med 6-1, 6-3 och i finalen Johanna Nilsson, Södra Sandby TK, med 6-2, 6-1. Veljko Korunoski vann pojksingel 12C. Han slog klubbkompisen Oscar Lamm i semifinalen med 6-3, 7-6 och vann sedan finalen mot Esaias Englander, ATL. 6-4, 6-4 skrevs setsiffrorna till.
Fair Play-spelare hamnade överst på pallen i tre dubbelklasser. Ludvig Göransson/Isak Lindström vann pojkdubbel 12 efter två segrar i poolspelet. Albiona Gashi, som spelade med ATL:s Isabelle Andersson, vann flickdubbel 12. I klassen kom Besarta Abidini/Victoria Kapcia tvåa. Ruben Levison och dubbelpartnern Johan Axler, Lomma-Bjärreds TK, segrade i pojkdubbel 15, som avgjordes som poolspel. Trea i klassen kom Ludvig Jerndal/Isak Lamm.
Johan Falck var framme i semifinal i herrsingel och herrdubbel. Efter två segrar i singelklassen tog det stopp mot hemmaspelaren Ossain Swahn, som vann semin med 6-3, 7-6. I dubbeln föll Johan och Emil Westling, Lomma-Bjärreds TK, mot slutsegrarna Marius Ruzgas/Ossian Swahn, ATL, i semin med 1-6, 3-6.
Elina Lassnack gick till final i flicksingel 12B. I semin slog hon klubbkompisen Besarta Abidini med 7-6, 4-6, 6-4. I finalen blev det förlust mot Emma Halvarsson, Ängelholms TK (2-6, 2-6). Victoria Kapcia var framme i semi på den övre halvan.
 Tom Noltorp spelade bra och var framme i final i pojksingel 12B. Han förlorade en tuff final mot Helsingborg TK:s Linus Andersson. 6-7, 4-6 skrevs setsiffrorna till. Carl Kälvesten nådde semi i klassen. Semi nådde även Ruben Levison (PS16), Clara Nilsson (FS12A) och Olivia Borg (FS14).

Mer bilder på ATL:s Facebooksida