Här är segrarna i Fair Play Cup 2022
Nyheter
Datum december 23, 2022

Sista bollen är slagen i Fair Play Cup 2022. Årets tävling blev mycket lyckad och bjöd på många bra och spännande matcher. Fair Play-spelare hamnade överst på pallen i tio klasser.

Alexander Ford tog hem dubbla klasser – pojksingel 10 och pojkdubbel 10. Han vann fem matcher i singelklassen och avrundade tävlingen med att besegra Oliver Grelte, Lomma-Bjärreds TK, i finalen med setsiffrorna 6-2, 6-3. Dubbelklassen avgjordes som poolspel och där segrade Alexander och HTK-spelaren Axel Leveau. Tvåa i klassen kom Fair Plays Edin Honic som spelade med William Svensson, Kronprinsens TK.

Elise Tyrstrup-Laurencin slog till med en klasseger och två finalplatser i tävlingen. Elise vann flickdubbel 14 tilllsammans med klubbkompisen Sandra Batez efter seger i finalen mot Emina Honic, Fair Play/Mika Testart, Höllivikens TK. Elise nådde även final i flicksingel 12A och flickdubbel 12.

Sture Thott spelade stabilt i pojksingel 16 och finalslog Vincent Cederqvist, Båstads TS, i raka set, 6-2, 6-0.

I flicksingel 12C-klassen hamnade tre Fair Play-tjejer på pallen. Isabelle Byström Ahlm slog Hedda Kleine i finalen och trea i klassen kom Fanny Kleine.

Fair Play-paret Louise Herslow/Mia Tyrstrup vann damdubbel motion som avgjordes som poolspel.  Tvåa i klassen kom ett annat dubbelpar från Fair Play – Anna Bertland/Camilla Lindvall.

Mixeddubbeln höll hög klass. Vann klassen gjorde Jacqueline Cabaj Awad, som för några dagar sedan spelade SM-slutspel, och Daniel Emirzian. Hemmaparet finalslog Hanna Schmidt-Axelsson, ATL/Lukas Ridemar, Skanör-Falsterbo TK, med 6-3, 6-4.

I den yngsta flickdubbelklassen, flickdubbel 10, segrade Matilda Martinson och Julia Forsstedt. Poolspel gällde i klassen och på andraplats kom Fair Plays Mila Lindqvist och Ida Venebrand Larsson, Vellinge TK. Trea blev Fair Play-tjejerna Chelsea Lasson och Alva Stojanovski.

Oscar Hasselblad Johannesson och dubbelpartnern Melker Andersson, Ystads TK, var illa ute i semifinalen i pojkdubbel 14, men vände till seger mot Jacob Billing, ATL/Leo Kullberg, Ystads TK. I finalen besegrades MTK-paret William Kroman Amiri/Efe Sakiri med 6-2, 6-0.

Mila Lindqvist nådde två andraplatser (FS10 och FD10). Tvåa kom även Malte och Clas Thott i generationsdubbel, Fabian Salomonsson i pojkdubbel 14 och Veljko Korunoski i pojkdubbel 16.

Fair Play Cup inleddes med vintertourklasserna och där vann Martha Matoula damklassen efter finalseger mot Maja Radenkovic. Herrklassen vann Jonathan Stenberg, Tabergsdalens TK, och han slog i finalen Tom Noltorp. Läs mer om vintertourklasserna här.

Tävlingsledaren Daniel Emirzian och resten av tävlingsledningen tackar alla spelare som deltog i Fair Play Cup 2022 för en väl genomförd turnering och hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaka nästa år!

Resultat Fair Play Cup 2022 här.

Ett stort tack till följande Fair Play Cup-partners 2022:

Huvudpartner – Wilson
Fair Play Cup-partners – Hotel Scandic S:t Jörgeni.m.c – Idrotts Medicinskt CenterEuroelite Camps, Wilson Tennis Camp,  samt House of Bontin.