I morgon öppnar grusbanorna på Limhamn Tenniscenter
Nyheter
I morgon öppnar grusbanorna på Limhamn Tenniscenter
Datum april 19, 2021

Nu är det dags för gruspremiär på Limhamn Tenniscenter. Tisdagen den 20 april öppnar fyra av de sju banorna för Fair Play TK:s medlemmar och allmänheten. Övriga banor öppnar måndagen den 26 april. På klubbens utomhusanläggning spelar du på banor av högsta kvalitet med inbjudande rött Båstadsgrus. Alla är välkomna att boka och spela på banorna. För att boka en bana, ring receptionen på 040-16 55 70 eller gå in på vår internetbokning. Som medlem får du fem procent rabatt när du bokar strötimme via vår internetbokning. All information om hur du bokar bana och spelar till bästa pris hittar du nedan. Vi ser fram emot en solig och lång sommar med mycket tennis. Välkommen!

 

BOKA BANA

 

PRISLISTA

 

SÄSONGSKORT
Med ett säsongskort får du spela hur mycket du vill med vem du vill på banorna. Kortet är personligt och den som står på kortet måste spela när man har bokat. Du får boka en timme åt gången. Pris: 2 500:-. Gäller endast medlemmar.

GRUSKORT
Alla medlemmar i Fair Play TK (upp till 25 år) har chansen att köpa ett gruskort. Kortet ger dig möjligheten att spela gratis på grusbanorna på Limhamn Tenniscenter med andra som har gruskort när banorna inte är bokade. Gruskortet kostar 1 300:- och kan köpas i receptionen.

HITTA TILL LIMHAMN TENNISCENTER
Adress: Limhamnsgårdens allé 4, 216 16 Limhamn. Parkering finns vid ishallen. Att parkera nere vid banorna är förbjudet. Vid banorna finns omklädningsrum och dusch. Karta här.

ÖPPETTIDER
Måndag-fredag 09.00-20.00
Lördag-söndag 09.00-18.00

Tidigare nyheter
Anmäl dig till Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Nästa tävling på System Verification Fair Play Stadion är klubbtävlingen Förenade Bil Tennisskolemästerskap som...
Finalplats för Bergevi/Veldheer i Kroatien
Filip Bergevi och dubbelpartnern Mick Veldheer stod för en riktigt bra turnering i Kroatien...
Anmäl dig till Kul-i-sommar på Fair Play
Häng med på Kul-i-Sommar (17-20/6 & 24-28/6), en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Succé för 18-årslagen – dubbla SM-guld!
Fair Plays 18-årslag är svenska mästare 2024! F18-laget finalslog SALK med 3-1 i Ystad...