Janne Immonen hedrades vid minnesstund
Nyheter
Janne Immonen hedrades vid minnesstund
Datum mars 28, 2022

I lördags hölls en minnesstund på System Verification Fair Play Stadion för att hedra Janne Immonen som tragiskt gick bort onsdagen den 9 mars.

Anhöriga, vänner, tenniskollegor, arbetskamrater, spelare och medlemmar strömmade till hallen och cirka 200 personer var på plats för att ta farväl av en fantastisk människa som brann för tennisen och Fair Play TK. All aktivitet var pausad i hallen under minnesstunden som ägde rum på bana 5.

Ceremonin inleddes med en tyst minut. Därefter höll Fredrik Ericsson (klubbens ordförande), Mats Nilsson (tidigare ordförande), Matilda Immonen (Jannes dotter) och Annica Immonen (Jannes fru) känslofyllda tal.

Mötesledaren Björn Gustavsson passade på att kort berätta om sitt samarbete med Janne innan han läste upp sista hälsningar från elitspelarna Filip Bergevi och Cornelia Lister, herrarnas guldlag 2008, Svenska Tennisförbundets generalsekreterare Christer Sjöö och personalen på Fair Play.

Minnesstunden avslutades med ett bildspel till musik. Bilder från Jannes tid på Fair Play och privata bilder rullade förbi till tonerna av U2:s ”Where the streets have no name”.

Vi vill tacka alla besökare och medverkande samt Jannes familj Annica, Alexander och Matilda för en fin och värdig ceremoni. Sist vill vi tacka Janne för de ovärderliga insatser han har gjort i vår förening.

Tidigare nyheter
Anmäl dig till Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Nästa tävling på System Verification Fair Play Stadion är klubbtävlingen Förenade Bil Tennisskolemästerskap som...
Finalplats för Bergevi/Veldheer i Kroatien
Filip Bergevi och dubbelpartnern Mick Veldheer stod för en riktigt bra turnering i Kroatien...
Anmäl dig till Kul-i-sommar på Fair Play
Häng med på Kul-i-Sommar (17-20/6 & 24-28/6), en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Succé för 18-årslagen – dubbla SM-guld!
Fair Plays 18-årslag är svenska mästare 2024! F18-laget finalslog SALK med 3-1 i Ystad...