Janne Immonen hedrades vid minnesstund
Nyheter
Janne Immonen hedrades vid minnesstund
Datum mars 28, 2022

I lördags hölls en minnesstund på System Verification Fair Play Stadion för att hedra Janne Immonen som tragiskt gick bort onsdagen den 9 mars.

Anhöriga, vänner, tenniskollegor, arbetskamrater, spelare och medlemmar strömmade till hallen och cirka 200 personer var på plats för att ta farväl av en fantastisk människa som brann för tennisen och Fair Play TK. All aktivitet var pausad i hallen under minnesstunden som ägde rum på bana 5.

Ceremonin inleddes med en tyst minut. Därefter höll Fredrik Ericsson (klubbens ordförande), Mats Nilsson (tidigare ordförande), Matilda Immonen (Jannes dotter) och Annica Immonen (Jannes fru) känslofyllda tal.

Mötesledaren Björn Gustavsson passade på att kort berätta om sitt samarbete med Janne innan han läste upp sista hälsningar från elitspelarna Filip Bergevi och Cornelia Lister, herrarnas guldlag 2008, Svenska Tennisförbundets generalsekreterare Christer Sjöö och personalen på Fair Play.

Minnesstunden avslutades med ett bildspel till musik. Bilder från Jannes tid på Fair Play och privata bilder rullade förbi till tonerna av U2:s ”Where the streets have no name”.

Vi vill tacka alla besökare och medverkande samt Jannes familj Annica, Alexander och Matilda för en fin och värdig ceremoni. Sist vill vi tacka Janne för de ovärderliga insatser han har gjort i vår förening.

Tidigare nyheter
Ny dubbeltitel för Tilda Larsson
Tilda Larsson har vunnit ytterligare en internationell dubbeltitel. I Tirana tog hon i par...
Lottning Förenade Bil Open
I morgon spelas den elfte upplagan av Förenade Bil Open med start klockan 16.00...
Annonsera i nya Fair Play Magazine
Fair Play TK ger årligen ut ett nummer av Fair Play Magazine inför elitserien...
På lördag stänger vi utomhusbanorna för säsongen
På lördag, 30 september, stänger vi våra utomhusbanor på Limhamn Tenniscenter för säsongen. Det...