Klubbmästerskap by Förenade Bil spelas på Limhamn Tenniscenter 6-12 juni
Nyheter
Klubbmästerskap by Förenade Bil spelas på Limhamn Tenniscenter 6-12 juni
Datum maj 16, 2022

Grussäsongen är igång och nu är det äntligen dags för den första tävlingen på Limhamn Tenniscenter. 6-12 juni spelas Klubbmästerskap by Förenade Bil på våra grusbanor. Tävlingen vänder sig till alla medlemmar i Fair Play TK. Om man tränar regelbundet så ska denna träning huvudsakligen ske i Fair Play TK:s regi för att man ska få deltaga i tävlingen. Totalt 22 klasser finns med i årets tävling som vi hoppas blir en riktig tennisfest. Segraren i varje klass erhåller en fri startavgift till Swedish Tennis Academy Open samt pokal. Vinner man en singelklass får man fri anmälan i en singelklass, och vinner man en dubbelklass får man fri anmälan i en dubbelklass. Därutöver delas det ut fina priser från Förenade Bil.

Spelform: Matcherna spelas i bäst av ett set, no-ad, tiebreak vid 6-6. I 9- och 11-klasserna spelas knatteset dvs startar vid 2-2 i game. 9 och 11-klasserna spelas i poolform. Tävlingen spelas utomhus på Limhamns Tenniscenter. Vid regn kan matcher flyttas in till System Verification Fair Play Stadion.

Anmälningsavgift: 160 kr för en klass, 80kr/person i dubbel. OBS! Spela (max) tre klasser för 300kr! Om betalning inte sker i samband med tävlingen tillkommer en faktureringsavgift på 50 kr. Om man INTE dyker upp blir man betalningsskyldig ändå. Anmälningstiden är förlängd till torsdag 2 juni. Lottning och speltider läggs ut på hemsidan fredagen den 3 juni.

 

Anmälan

 

Tävlingsledare: Valdemar Holm,  valdemar.holm@fairplaytk.se, tel. 0765-847109

Tävlingsaffisch här.

Tidigare nyheter
Anmäl dig till Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Nästa tävling på System Verification Fair Play Stadion är klubbtävlingen Förenade Bil Tennisskolemästerskap som...
Finalplats för Bergevi/Veldheer i Kroatien
Filip Bergevi och dubbelpartnern Mick Veldheer stod för en riktigt bra turnering i Kroatien...
Anmäl dig till Kul-i-sommar på Fair Play
Häng med på Kul-i-Sommar (17-20/6 & 24-28/6), en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Succé för 18-årslagen – dubbla SM-guld!
Fair Plays 18-årslag är svenska mästare 2024! F18-laget finalslog SALK med 3-1 i Ystad...