Läs nya numret av Fair Play Magazine
Nyheter
Läs nya numret av Fair Play Magazine
Datum november 6, 2020

Nu är det nya numret av Fair Play Magazine äntligen här. I den 92 sidor tjocka tidningen hittar du intressanta artiklar om tennis och årets tema är engagemang. Du kan bland annat läsa om Filip Bergevis succésommar, Roger Federers stiftelse, allt inför elitserien, första sommaren på Limhamn Tenniscenter, rackettest, rivstarten för padel på Fair Play och mycket mer.

Precis som i tidigare nummer levererar Sveriges mest kända tennisskribent Jonas Arnesen en krönika och vi bjuder på ett bildreportage från en dag på Fair Play Stadion. Dessutom är nio av klubbens elitspelare traditionsenligt fotomodeller och visar senaste modet.

– Jättehärligt med ännu ett nummer av Fair Play Magazine och det känns riktigt bra att vi fick ihop en bra  och innehållsrik tidning i år igen. Stort tack till alla våra annonsörer och vårt företagsnätverk för att de är med och gör denna tidning möjlig. Dessutom vill jag tacka Peter Erlandsson, Jesper Kolezar och Jonas Widerberg och alla övriga för ett strålande samarbete med årets Fair Play Magazine, säger klubbchefen Janne Immonen.

Fair Play Magazine distribueras till totalt 16 000 mottagare via Svensk Direktreklam och Postnord. Dessutom mejlas den idag till cirka 22 000 mejladresser samt har en stor spridning via sociala medier (Facebook, Instagram och Twitter). Från och med måndag finns Fair Play Magazine också på Fair Play Stadion. Vi uppskattar att tidningen når minst 120 000 läsare.

Läs nya Fair Play Magazine med blädderfunktion här.

Tidigare nyheter
Speldagar och speltider intensivkurs på fredagar
Speldagar och speltider intensivkurs på fredagar Datum Måndag- och onsdagsgrupperna spelar 24/5 och 7/6...
STA sommarträning på Limhamn Tenniscenter
För er som spelar på ITF-18, på proffstouren eller är hemma från college och...
Här är pristagarna i Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Lördagen den 18 maj spelades årets Tennisskolemästerskap by Förenade Bil på System Verification Fair...
Dubbla titlar till Kajsa Rinaldo Persson i USA
Kajsa Rinaldo Persson spelade strålande tennis under sina tävlingsveckor i USA.  I söndags vann...