Läs nya numret av Fair Play Magazine
Nyheter
Läs nya numret av Fair Play Magazine
Datum november 6, 2020

Nu är det nya numret av Fair Play Magazine äntligen här. I den 92 sidor tjocka tidningen hittar du intressanta artiklar om tennis och årets tema är engagemang. Du kan bland annat läsa om Filip Bergevis succésommar, Roger Federers stiftelse, allt inför elitserien, första sommaren på Limhamn Tenniscenter, rackettest, rivstarten för padel på Fair Play och mycket mer.

Precis som i tidigare nummer levererar Sveriges mest kända tennisskribent Jonas Arnesen en krönika och vi bjuder på ett bildreportage från en dag på Fair Play Stadion. Dessutom är nio av klubbens elitspelare traditionsenligt fotomodeller och visar senaste modet.

– Jättehärligt med ännu ett nummer av Fair Play Magazine och det känns riktigt bra att vi fick ihop en bra  och innehållsrik tidning i år igen. Stort tack till alla våra annonsörer och vårt företagsnätverk för att de är med och gör denna tidning möjlig. Dessutom vill jag tacka Peter Erlandsson, Jesper Kolezar och Jonas Widerberg och alla övriga för ett strålande samarbete med årets Fair Play Magazine, säger klubbchefen Janne Immonen.

Fair Play Magazine distribueras till totalt 16 000 mottagare via Svensk Direktreklam och Postnord. Dessutom mejlas den idag till cirka 22 000 mejladresser samt har en stor spridning via sociala medier (Facebook, Instagram och Twitter). Från och med måndag finns Fair Play Magazine också på Fair Play Stadion. Vi uppskattar att tidningen når minst 120 000 läsare.

Läs nya Fair Play Magazine med blädderfunktion här.

Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...