Premiärdags på Limhamns IP – sju nya banor öppnar 4 maj
Nyheter
Premiärdags på Limhamns IP – sju nya banor öppnar 4 maj
Datum april 21, 2020

Nu är det snart dags för gruspremiär på de sju nya tennisbanorna på Limhamns IP. Måndagen den 4 maj öppnar banorna för Fair Play TK:s medlemmar och allmänheten. På klubbens nya utomhusanläggning spelar du på banor av högsta kvalitet med inbjudande rött Båstadsgrus. All information om hur du bokar bana och spelar till bästa pris hittar du här under. Vi ser fram emot en solig och lång tennissommar med mycket tennis. Välkommen!

 

BOKA BANA
På Limhamns IP finns sju grusbanor. Alla är välkomna att boka och spela på banorna – inte bara medlemmar. För att boka en bana, ring receptionen på 040-16 55 70 eller gå in på vår internetbokning på hemsidan. Som medlem får du fem procent rabatt när du bokar strötimme via vår internetbokning. Du kan boka strötimmar, köpa säsongskort eller skaffa dig ett abonnemang. Om du saknar racket finns det att hyra i Fair Play Store på Erikslustvägen 56.

PRISLISTA UTEBANORNA LIMHAMNS IP

 

SÄSONGSKORT
Med ett säsongskort får du spela hur mycket du vill med vem du vill på banorna. Kortet är personligt och den som står på kortet måste spela när man har bokat. Du får boka en timme åt gången. Pris: 1995:-. Gäller endast klubbens medlemmar. Läs pdf här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ABONNEMANG
Ett smidigt sätt att träna tennis regelbundet är att boka en fast tid varje vecka. På Limhamns IP kan du också boka ett abonnemang, både privatpersoner och företag är välkomna.

Abonnemang (fast tid varje vecka som är flyttbar inom samma priskategori)
4/5-27/9 21 veckor 1995:- (dagtid, helg) – 95 kr/tim
4/5-27/9 21 veckor 2495:- (kväll vardagar 17-20) – 119 kr/tim

Kontakta Jenni Hulth 040-165570, om du är intresserad av att teckna ett abonnemang. En grundförutsättning är att du är medlem. Läs pdf här. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIPPKORT
Klubben har olika kort för dig som vill spela tennis billigare. Du kan köpa ett klippkort (10-kort) i receptionen. Med kortet kan du spela valfria tider. Pris: 1450:-. Gäller endast klubbens medlemmar.

 

GRUSKORT
Alla medlemmar i Fair Play TK (upp till 25 år) har chansen att köpa ett gruskort. Kortet ger dig möjligheten att spela gratis på grusbanorna på Limhamns IP med andra som har gruskort när banorna inte är bokade. Gruskortet kostar bara 995 kronor och kan köpas i receptionen. Kortet berättigar också till fritt spel på Fair Play Stadion på lediga banor under perioden 15 juni-15 augusti. Pris: 995:-.

 

HITTA TILL LIHAMNS IP
Adress: Limhamnsgårdens allé 4, 216 16 Limhamn. Parkering finns vid ishallen. Att parkera nere vid banorna är förbjudet. Vid banorna finns omklädningsrum och dusch. Karta här.

 

ÖPPETTIDER
Tennisbanorna på Limhamns IP har öppet från 4 maj till 30 september .

Måndag-fredag 08.00-21.00
Lördag-söndag 09.00-18.00

Tidigare nyheter
Anmäl dig till Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Nästa tävling på System Verification Fair Play Stadion är klubbtävlingen Förenade Bil Tennisskolemästerskap som...
Finalplats för Bergevi/Veldheer i Kroatien
Filip Bergevi och dubbelpartnern Mick Veldheer stod för en riktigt bra turnering i Kroatien...
Anmäl dig till Kul-i-sommar på Fair Play
Häng med på Kul-i-Sommar (17-20/6 & 24-28/6), en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Succé för 18-årslagen – dubbla SM-guld!
Fair Plays 18-årslag är svenska mästare 2024! F18-laget finalslog SALK med 3-1 i Ystad...