Rydström segrade i Ekenässpelen
Nyheter
Datum augusti 4, 2018

Marcus Rydström spelade bra i Ekenässpelen och lämnade turneringen med en klasseger och två semifinalplatser. Marcus vann herrsingel B-klassen efter en jämn final mot ATL:s Jonathan Lindstrand. Första set gick till ATL-spelaren, men Marcus vände och vann med 6-7, 6-2, 7-5. I ungdom 21-klassen blev det semifinalförlust mot Fabian Bilton, Särö LTK. 4-6, 3-6 skrevs setsiffrorna till. Semin nådde han även i pojksingel 16. Efter kvartsfinalsegern mot Alexander Simre, Ängelholms TK (6-0, 6-1), fick Marcus ge sig mot Anton Krondell, Helsingborgs TK, 6-3, 6-7, 1-6.

marcus rydström 2017
Marcus Rydström vann klass i Ekenässpelen.

Philip Björklund har spelat Hälleviks Havsbad Open och blev trea i pojksingel 14. Klassen spelades som poolspel. Philip besegrade Gabriel Rylander, Malmö Bellevue TK, och Elliot Silander, Karlskrona TK, i raka set, men förlorade två matcher. Båda matcherna var tresetare. 4-6, 6-4, 3-6 mot Marius Gyllerup, Åhus TK, och 6-1, 3-6, 4-6 mot Hugo Waldem, Kalmar TK. Tävlingen arrangerades av Karlshamns TK.