Snart startar Öresundsserien – anmäl dig idag
Nyheter
Snart startar Öresundsserien – anmäl dig idag
Datum augusti 26, 2022

Nu går det att anmäla sig till Öresundsserien som startar i september på System Verification Fair Play Stadion. Många av våra allra bästa spelare har någon gång deltagit i vårt populära gruppspel. Här har du chansen att komplettera din träning med matchspel under odramatiska förhållanden.

Varje spelomgång omfattar fem matcher. Efterhand kommer din spelstyrka att avgöra i vilken grupp du hamnar. Detta innebär att alla så småningom kommer att få spela matcher mot relativt jämnt motstånd. Matcherna spelas på en klocktimme – 5 minuters inbollning, 55 minuters spel. Endast färdigspelade game räknas.

Majoriteten av matcherna spelas fredagar klockan 19-21.30, men även lördag och söndag kl. 8-9. Om man måste flytta en match ordnar man det med sin motståndare. Spelarna turas om att ha bollar med sig till matcherna. Byte av tid senast 24 timmar innan matchstart. Anmälningsavgift per spelomgång: 595:-. Deltar man i alla säsongens fem spelomgångar får man ett rör Wilson US Open-bollar och en klubb-t-shirt vid säsongens slut.

Öreundsserien för barn och ungdomar startar 23 september. Sista anmälningsdag är 13 september. Lämna in anmälningsblanketten i receptionen på System Verification Fair Play Stadion eller mejla den till Daniel Emirzian, daniel.emirzian@fairplaytk.se, som är ansvarig för Öresundsserien. När man är anmäld till Öresundsserien så blir man automatiskt anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det via mejl till daniel.emirzian@fairplaytk.se senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad till nästkommande spelomgång. Det tillkommer medlemsavgift i Fair Play TK om man inte redan är medlem.

 

Anmälan barn och ungdom

 

Öresundsserien för vuxna är en motionsserie på System Verification Fair Play Stadion för dig som är 17-100 år gammal. Årets serie startar den 20 september. Speldagar är tisdagar kl. 21.00-22.30. Man spelar match en timme ungefär varannan vecka. Tiden kan justeras vid stort deltagarantal (30 min tidigare eller senare).

Det finns även en dubbelserie dit man kan anmäla sig för att spela dubbelmatcher på söndagar kl. 20.30 och framåt. Den som vinner eller blir tvåa i sin division blir (upp)flyttad till en annan division. De som vinner sina divisioner får pris och totalt finns det 3-4 divisioner beroende på intresse.

Avgiften för singelspel är 1 395:-/termin (sex-sju matcher per termin). Avgiften för dubbelspel är 595:-/spelare/termin. Det tillkommer medlemsavgift i Fair Play TK om man inte redan är medlem. I singelavgiften ingår också fritt spel på de banor som är bokade för Öresundsserien på tisdagskvällar ett antal veckor då seriespelet inte pågår. Byte av tid senast 24 timmar innan matchstart.

 

Anmälan vuxna

Tidigare nyheter
Ansökan till Malmö Idrottsgrundskola öppen
Går du i årskurs 6 och spelar tennis eller padel med stort intresse? Då...
Debut och första DC-segern för Bergevi
Filip Bergevi debuterade i Davis Cup under gruppspelet i Bologna och tog också första...
Anmäl dig till Kul-i-höst 30/10-2/11
Häng med på Kul-i-Höst, 30 oktober-2 november, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Tom tog hem singeltitel i Danmark – Edit tvåa i flickklassen
Swedish Tennis Academy har arrangerat en tävlingsresa till Danmark och den blev mycket lyckad....