SO Tour 10 september – en tävling för dig som inte tävlat så mycket tidigare
Nyheter
SO Tour 10 september – en tävling för dig som inte tävlat så mycket tidigare
Datum september 6, 2022

Nu på lördag, den 10 september, arrangeras tävlingen SO Tour, som är både en miditennis- och maxitennisturnering, på System Verification Fair Play Stadion. Man ska vara född 2011 eller 2012 för att spela i maxitennistävlingen (grön) och född 2013 eller 2014 för att spela i miditennisturneringen (orange). Pojkar och flickor spelar i olika klasser. Tävlingsformen är poolspel och matcherna kommer att vara s.k. supertiebreak först till tio poäng.

Anmälningsavgiften är 150 kronor och den betalas på plats till tävlingsledaren. Om inte betalning sker i samband med tävlingen tillkommer en faktureringsavgift på 50 kronor. Om man inte dyker upp blir man betalningsskyldig ändå. Anmälningstiden går ut nu på torsdag den 8 september.

Tävlingsledare är Daniel Emirzian, telefon: 0737-858186. Anmälan till daniel.emirzian@fairplaytk.se eller på TävlingOnline (Svenska Tennisförbundet (tournamentsoftware.com). Anmälan via mejl giltig först efter bekräftelse. Deltagarlista publiceras fredagen den 9 september på www.fairplaytk.se samt anslås på anslagstavlan i hallen. Alla deltagare får pris och diplom. Om deltagarantalet måste begränsas pga platsbrist så sker detta via lottning. Tävlingen är en bra tävling för dig som inte tävlat så mycket förut, eller inte tävlat alls – en perfekt introduktion till tävlingstennis helt enkelt – Välkomna!

Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...