SO Tour – klubbtävling lördag 14/9
Nyheter
SO Tour – klubbtävling lördag 14/9
Datum augusti 28, 2019

Lördagen 14/9 kl.16.30 arrangeras klubbtävlingen SO Tour, som är både en miditennis- och en maxitennistävling, på Fair Play Stadion. Man skall var född 2008 eller 2009 för att spela i maxitennistävlingen (grön) och man skall vara född 2010 eller 2011 för att spela i miditennistävlingen (orange). Pojkar och flickor spelar i olika klasser. Man kommer att spela i poolspel och matcherna kommer att vara s.k. supertiebreak först till 10 poäng.

Anmälningsavgift: 150:- betalas till tävlingsledaren på plats. Om betalningen inte sker i samband med tävlingen tillkommer en faktureringsavgift på 50kr. Om man ej dyker upp blir man betalningsskyldig ändå.

Tävlingsledare är Hussein Ftouni, tele: 0737-181401.

Sista anmälningsdag är den 8/9 och man anmäler sig per mail eller via lista i receptionen. Anmälan via mail är endast giltig efter bekräftelse. Max deltagarantal: 30 spelare i maxitennistävlingen & 30 spelare i miditennistävlingen. Lottning sker om det blir för många deltagare. Deltagarlistan publiceras på www.fairplaytk.se samt anslås på anslagstavlan 11/9. Alla spelare är skyldiga att själva ta reda på sina speltider. Tävlingen är också öppen för spelare från andra föreningar och för spelare oavsett nivå.

Läs komplett tävlingsaffisch här.

Tidigare nyheter
Ansökan till Malmö Idrottsgrundskola öppen
Går du i årskurs 6 och spelar tennis eller padel med stort intresse? Då...
Debut och första DC-segern för Bergevi
Filip Bergevi debuterade i Davis Cup under gruppspelet i Bologna och tog också första...
Anmäl dig till Kul-i-höst 30/10-2/11
Häng med på Kul-i-Höst, 30 oktober-2 november, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Tom tog hem singeltitel i Danmark – Edit tvåa i flickklassen
Swedish Tennis Academy har arrangerat en tävlingsresa till Danmark och den blev mycket lyckad....