Social grusdubbel för vuxna söndag 1 september
Nyheter
Social grusdubbel för vuxna söndag 1 september
Datum augusti 16, 2019

Grusdubbel med trivsel & glädje i fokus söndagen 1 september kl.11-15 på Limhamns utebanor. Den 1 september anordnar Fair Play Tennisklubb en trevlig dubbeltävling för alla medlemmar över 18 år på Limhamns utebanor. Både kvinnor och män är välkomna och man kan t.ex. anmäla sig som ett mixat par. Till denna turnering kan ni/du anmäla er/dig som ett färdigt par eller som en självständig person. Blir vi ojämnt antal anmälda personer hoppar tävlingsledaren in. Hur tävlingen kommer att se ut, t ex en pool där alla möter alla eller två pooler med slutspel, bestäms bl a av antalet deltagare. Längden på tävlingen beror på hur många vi blir, men vi håller på ungefär till kl. 15.00.

Priset för detta är 250 kr och det betalas på plats och det ingår även fika inklusive baguette. Fina priser kommer som vanligt att delas ut till pristagarna. Vid dåligt väder spelar vi inomhus.

Sista anmälningsdagen är torsdagen den 29 augusti via mail till sportchefen David Gustafsson. Tävlingsledare på plats är Lars Svensson som under tävlingsdagen nås på 0733-347393. Glöm inte att ange Ert mobilnummer i anmälan. Har du frågor om tävlingen hör gärna av dig.

Trevligt med grusdubbel för vuxna – välkommen!

Tidigare nyheter
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni. OBS! Preliminära grupper. Om ni ej hittar...
Träna innebandy eller fotboll på Fair Play
Vi har beslutat att göra en förändring i vår populära innebandy/fotbollsskola. Nu anmäler du...
Lottning Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Så var äntligen lottning och speltider klara för lördagens Förenade Bil Tennisskolemästerskap! Som vi...
Köp säsongskort – spela så mycket du vill i sommar
Spela så mycket du vill i sommar! Vi har det bästa bokningskortet för dig....