Spana in Fair Plays nya padelanläggning
Nyheter
Spana in Fair Plays nya padelanläggning
Datum juni 12, 2020

Fair Play Stadion genomgår en stor förvandling. Just nu byggs fyra toppmoderna padelbanor på en avskild men ändå central plats i hallen. De blåa banorna, Mondo Supercourt, är ett underlag utan någon synlig sand. Det är samma banor som används under World Padel Tour. Och det finns fler saker som sticker ut.

– Vi har satsat på en led-belysning som sitter på cirka åtta meters höjd på samma sätt som man sätter belysning på tennisbanor, allt för att få bästa kvalitet på ljuset. Sedan har vi panoramaglas på kortsidorna på alla fyra banor, vilket är en lite kul grej eftersom vi tror att vi är den enda anläggningen i Sverige som enbart har panoramabanor, säger Fair Play TK:s klubbchef Janne Immonen.

Inspiration har hämtats från en padelresa tillsammans med David Gustafsson, sportchef i Fair Play TK, tidigare i år då elva padelanläggningar runt om i landet besöktes.

– Vi har också fått mängder av tips och idéer från våra samarbetspartners Trafik & Fritid och RumRum, säger Immonen.

Spelet i den nya hallen kan följas från läktargången på andra våningen, genom fönster i entrégången och på plats inne vid banorna. Runt alla banorna läggs konstgräs och alla väggar är ommålade. Skynken är borttagna så nu kan man se anläggningen från Erikslustvägen.

– Vi satsar också på en väldigt trivsam och härlig loungeyta och i anslutning till den finns en varuautomat. För spelarnas bekvämlighet kommer det att finnas mindre laddningsskåp med värdesaksförvaring vid varje bana, säger Immonen.

Värdefulla samarbetspartners i det här projektet är Trafik & Fritid, RumRum och Schööns Måleri. Preliminärt startdatum för spel är 21 juli.

Anmälan padelkurser för vuxna här
Anmälan padelkurser för barnhär
Prislista padel på Fair Play här




Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...