Spanska padeltränare kör clinic på Fair Play
Nyheter
Spanska padeltränare kör clinic på Fair Play
Datum januari 26, 2022

Hjärtligt välkomna till Rafa Nadal Academy Padel Clinic på System Verification Fair Play Stadion i Malmö måndagen den 21 februari. Fair Play Sport Club är synnerligen glada att kunna bjuda in till denna padelclinic i samarbete med Rafa Nadal Academy som ger alla vuxna oavsett spelnivå möjlighet att vara med och träna med den spanska akademins tränare enligt deras filosofi.

Träningen kommer att bedrivas mellan kl. 11.00-16.00 och varje pass är 60 minuter. Passen inleds med fem minuters uppvärmning och därefter väntar träning på tre stationer (18 minuter per bana) med olika övningar. Efter varje träningspass får deltagarna cirka 20 minuters information om Rafa Nadal Academys padelprogram. Ålder: 16 år och äldre. Kostnad: 100 kronor för dig som är medlem i Fair Play Sport Club eller i Fair Play TK, 200 kronor för övriga. Betalning sker via Swish till 123-6672612.

Anmäl dig senast den fredagen den 11 februari till padel@fairplaysportclub.se. Uppge namn, ålder, mejladress och spelnivå 1-5 (1 nybörjare, 3 motionär/medel, 5 avancerad/tävlingsspelare) i anmälan. Du kommer inte att kunna välja grupp utan kommer att placeras i en grupp efter spelstyrka. Vi har ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller och man ska både ha anmält sig via mejl och betalt för att komma med.

Läs pdf här.

Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...