Spanska padeltränare kör clinic på Fair Play
Nyheter
Spanska padeltränare kör clinic på Fair Play
Datum januari 26, 2022

Hjärtligt välkomna till Rafa Nadal Academy Padel Clinic på System Verification Fair Play Stadion i Malmö måndagen den 21 februari. Fair Play Sport Club är synnerligen glada att kunna bjuda in till denna padelclinic i samarbete med Rafa Nadal Academy som ger alla vuxna oavsett spelnivå möjlighet att vara med och träna med den spanska akademins tränare enligt deras filosofi.

Träningen kommer att bedrivas mellan kl. 11.00-16.00 och varje pass är 60 minuter. Passen inleds med fem minuters uppvärmning och därefter väntar träning på tre stationer (18 minuter per bana) med olika övningar. Efter varje träningspass får deltagarna cirka 20 minuters information om Rafa Nadal Academys padelprogram. Ålder: 16 år och äldre. Kostnad: 100 kronor för dig som är medlem i Fair Play Sport Club eller i Fair Play TK, 200 kronor för övriga. Betalning sker via Swish till 123-6672612.

Anmäl dig senast den fredagen den 11 februari till padel@fairplaysportclub.se. Uppge namn, ålder, mejladress och spelnivå 1-5 (1 nybörjare, 3 motionär/medel, 5 avancerad/tävlingsspelare) i anmälan. Du kommer inte att kunna välja grupp utan kommer att placeras i en grupp efter spelstyrka. Vi har ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller och man ska både ha anmält sig via mejl och betalt för att komma med.

Läs pdf här.

Tidigare nyheter
Speldagar och speltider intensivkurs på fredagar
Speldagar och speltider intensivkurs på fredagar Datum Måndag- och onsdagsgrupperna spelar 24/5 och 7/6...
STA sommarträning på Limhamn Tenniscenter
För er som spelar på ITF-18, på proffstouren eller är hemma från college och...
Här är pristagarna i Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Lördagen den 18 maj spelades årets Tennisskolemästerskap by Förenade Bil på System Verification Fair...
Dubbla titlar till Kajsa Rinaldo Persson i USA
Kajsa Rinaldo Persson spelade strålande tennis under sina tävlingsveckor i USA.  I söndags vann...