Speltider och lottning Beddingespelen by Optimala hem
Nyheter
Speltider och lottning Beddingespelen by Optimala hem
Datum juni 14, 2020

Den 84:e upplagan av Beddingespelen by Optimala hem har lockat ett rekordstort startfält, och därför vill vi göra alla uppmärksamma på att matcherna har planerats till att spelas både på Beddinges utomhusbanor och på Limhamns IP. Var noga med att ta reda på var just dina matcher kommer att spelas. Spelplats hittar man på både lottningar och på dagsschemat.

– Många har längtat efter att få spela tennismatcher igen, och det är glädjande att intresset för tävlingstennis är så stort. Vi ser fram emot en härlig tennisvecka med förhoppningsvis bra väder och många jämna och roliga tennismatcher, säger sportchef David Gustafsson.

  • Tävlingsledare är Ulf Johnsson, hans kontakt plus alla speltider och lottningar hittar ni här.
  • Tävlingsaffisch inkl all info om tävlingen finns här.
  • Anmälningstiden för sommartourtävlingen utgår den 18 juni, och sign in till denna sker den 24 juni mellan 9-12 på telefonnummer 0760-299342.

Beddingespelen by Optimala hem är en av Sveriges äldsta utomhusturneringar och den spelas på Beddinges tennisbanor i Beddingestrand, som ligger två mil öster om Trelleborg. Ni välkomnas till en trevlig anläggning med tre grusbanor i en mysig miljö nära stranden och detta skapar härliga förutsättningar för denna tävling. På grund av det stora deltagarantalet kommer vi alltså också att spela matcher på Limhamns IP, där en helt nybyggd tennisanläggning står redo med inte mindre än 7 nylagda grusbanor.

Logi: Officiellt hotell är Smygehus Havsbad, tele: 0410-50300 alt. e-post: info@smygehushavsbad.se Ange bokningskoden ”Beddingespelen 2020” i samband med bokning för att få bästa pris.
Anmäl dig till SM-deltävlingen Beddingespelen by Optimala hem här.

Fair Play TK arrangerar Beddingespelen by Optimala hem i samarbete med Beddingestrands TK – se alla samarbetspartners nedan.

Huvudpartner – Optimala hem 

Partners – Advokatbyrån Sigeman & Co,   Swedish Tennis AcademySkurups SparbankMoll Wendén Business Law Excellence och XL Bygg Hans Anders

Övriga partners – DrumbarEviventMooseheadSmygehus Havsbad 2:a Sandbank samt Beddingestrands TK

Tidigare nyheter
Sommarträning Limhamns IP vecka 29
Information följer angående för träningstider för sommarträningen på Limhamn under vecka 29 (13 juli–...
Sommarträning Limhamns IP vecka 28
Information följer angående för träningstider för sommarträningen på Limhamn under vecka 28. Vid regn...
Bli padelpartner på Fair Plays nya padelbanor
Fair Play Stadion genomgår en stor förvandling. Just nu byggs fyra toppmoderna padelbanor som...
Vi söker timanställda tränare
Vi söker timanställda tränare! Vår verksamhet utvecklas ständigt och vårt behov av duktiga tennistränare...