Ström & Gulliksson Malmö Open 2024
Nyheter
Ström & Gulliksson Malmö Open 2024
Datum juli 16, 2024

Fair Play Tennisklubb arrangerar en internationell damturnering på Limhamn Tenniscenter i sommar. 19-25 augusti spelas Ström & Gulliksson Malmö Open.

– Fantastiskt kul att återigen få arrangera en proffstävling i Malmö. Det är tredje året i rad som vi arrangerar en ITF-tävling för seniorer och vi hoppas naturligtvis på ett starkt startfält, säger Fair Plays klubbchef David Gustafsson.

Förra årets turnering bjöd på riktigt bra tennis. Nederländskan Suzan Lamens, som nu är rankad 137 i världen i singel, firade stora framgångar på gruset i Malmö och vann både singelklassen och dubbelklassen tillsammans med landsmaninnan Lexie Stevens.

– Vi får se vilka spelare som dyker upp i år. Kajsa Rinaldo Persson och Martha Matoula är två Fair Play-spelare som vi hoppas kommer till spel. Några av våra juniorer kommer också få chansen i kvalet. Det är en nyttig erfarenhet att spela matcher på den här nivån, säger Gustafsson.

Tävlingen arrangeras i samarbete med Internationella Tennisförbundet (ITF), Svenska Tennisförbundet, Malmö stad och Ström & Gulliksson.

 

Tidigare nyheter
Kvartett prisades på klubbens årsmöte
På måndagskvällen höll Fair Play TK sitt årsmöte där flera priser delades ut. Emina...
Sexveckorskurs i minitennis – start den 5 november
Är du mellan fyra och sju år gammal (född 2017-2020)? Är du nyfiken på...
Sexveckorskurs i padel – start 9 november
Fair Play Sport Club erbjuder en sexveckorskurs i padel för barn & ungdomar (4-18...
Anmäl dig till Kul-i-höst på Fair Play 28-31/10
Häng med på Kul-i-Höst, 28-31 oktober, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter för...