Swedish Tennis Academy JSM Race – lottning & speltider
Nyheter
Swedish Tennis Academy JSM Race – lottning & speltider
Datum augusti 2, 2019

Nu är lottningarna och speltiderna klara för vår nystartade tävling Swedish Tennis Academy JSM Race 10-14 augusti. Tävlingen som spelas på Hästhagens IP & på Limhamns IP har 16- och 18-årsklasser och ingår som en deltävling i Svenska Tennisförbundets JSM Race, där de bästa spelarna kvalificerar sig till JSM-slutspelet i Båstad 28/8-1/9.

– Det är oerhört roligt med det stora intresse som tävlingen har skapat. Vi har 130 spelare som kommer besöka oss under fem intensiva dagar, och bland dessa finns många av Sveriges bästa juniorer representerade. Vi ser fram emot spännande och välspelade matcher på anläggningarna i Limhamn och på Hästhagen, säger sportchefen David Gustafsson.

Hemmaklubben har flera spelare som är direktkvalificerade till huvudtävlingen. På tjejsidan hoppas vi på Lovisa Valentinsson som spelar huvudtävling i 16-årsklassen. Dessutom finns flera tjejer att hitta i kvalet, och kanske får vi se några ta sig hela vägen till huvudtävlingen eller längre. På killsidan spelar Olle Noltorp, Jonathan Nordahl, Marcus Rydström och Olle Sonesson Lidholt samtliga huvudtävling. Dessutom finns det flera deltagare i tävlingen som regelbundet tränare i Swedish Tennis Academy och/eller i Malmö Tennisgymnasium som också drivs av Fair Play TK. Det kommer alltså finnas gott om hemmahopp som tar chansen i årets SM-deltävling!

Lottningar & speltider: Tävling online. Tävlingen spelas på sex grusbanor, varav fyra finns på Hästhagens IP och två finns på Limhamns IP. Vid ev regn flyttar vi in till Fair Play Stadion.

Hotell & logi: Officiellt hotell är Hotel Scandic S:t Jörgen, 040-6150398(bokas mån-fre kl.08-17), som ligger mitt i Malmös stadskärna. Bokningskod ”FAI100819” skall anges för att få grymt bra priser. Tillgång till parkering vid hotellet. Ca 1 minuts promenad från hotellet finns hållplats för buss 4 som stannar vid Fair Play.

Frågor kring Swedish Tennis Academy JSM Race innan tävlingens start – kontakta David Gustafsson per mejl, som är tävlingsledare innan tävlingens start. Tävlingsledare under tävlingen är Jonas Wallgård och Ulf Johnsson och dessa nås 10-12/8 per 0721-842244(Jonas) och 13-14/8 per 0760-299342(Ulf).

Tävlingsaffisch

Läs mer om JSM Race här.

Hitta till Hästhagens IP

Hitta till Limhamns IP

Hitta till Fair Play Stadion

Hjärtligt välkomna till Malmö!

Positivitet. Kvalitet. Engagemang. Respekt. Vi är vad vi heter.

Tidigare nyheter
Ansökan till Malmö Idrottsgrundskola öppen
Går du i årskurs 6 och spelar tennis eller padel med stort intresse? Då...
Debut och första DC-segern för Bergevi
Filip Bergevi debuterade i Davis Cup under gruppspelet i Bologna och tog också första...
Anmäl dig till Kul-i-höst 30/10-2/11
Häng med på Kul-i-Höst, 30 oktober-2 november, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Tom tog hem singeltitel i Danmark – Edit tvåa i flickklassen
Swedish Tennis Academy har arrangerat en tävlingsresa till Danmark och den blev mycket lyckad....