System Verification ny huvudpartner till Fair Play Tennisklubb
Nyheter
System Verification ny huvudpartner till Fair Play Tennisklubb
Datum april 29, 2021

Fair Play Tennisklubb kan med glädje och stolthet presentera System Verification som ny huvudpartner. Avtalet löper över de tre kommande åren och innebär bland annat att Fair Play Stadion byter namn till System Verification Fair Play Stadion.

System Verification inledde samarbetet med Fair Play TK förra året som banpartner på den nya utomhusanläggningen Limhamn Tenniscenter. Nu tas samarbetet till nästa nivå.

– Vi är mycket nöjda med att bli huvudpartner till Fair Play TK. Föreningslivet är en oerhört viktig del för Malmös välbefinnande och det arbete som Fair Play TK gör betyder mycket för väldigt många barn och ungdomar. Vi ser fram emot att bli en aktiv partner i klubbens fortsatta utveckling, säger Hamdija Jusufagic, styrelseordförande i System
Verification.

System Verification är ledande inom Quality Assurance och levererar insikter, kundnytta och värde via specialkompetens samt AI-drivna verktyg för mjukvaruövervakning och analys. Företaget verkar globalt och har 250 medarbetare fördelade på nio kontor i fyra länder med huvudkontor i Malmö.

– Vi är ett värderingsdrivet bolag med en stark företagskultur. En central del i vår värderingsgrund är engagemanget i att bidra till en positiv utveckling i de närområden vi verkar och i samhället i stort. De initiativ vi stöttar väljs med omsorg och vi ser fram emot att gå in i detta samarbete som huvudpartner, säger Erik Björhäll, koncern-VD i System Verification.

– Med System Verification som huvudpartner kommer vi att kunna fortsätta utveckla vår verksamhet på ett mycket positivt sätt. Vi får förstärkta möjligheter att satsa på både vår barn- och ungdomsverksamhet och våra elitspelare, säger Janne Immonen, klubbchef i Fair Play TK.

Fair Play Tennisklubb är Sveriges största tennisklubb med cirka 3.000 medlemmar.  Klubben, som blev bästa klubb på SM 2020, har en bred ungdomsverksamhet med cirka 1.650 elever i kontinuerlig träning. Fair Play äger System Verification Fair Play Stadion och driver Limhamn Tenniscenter. Klubben driver akademin Swedish Tennis Academy ochMalmö Tennisgymnasium.

Läs pdf här.

Tidigare nyheter
Elitserien 2023 – fyra hemmamatcher på fyra dagar
På torsdag startar Elitserien i tennis. Fair Play har lag med i högsta serien...
Simonsson och Bergkvist Larsson överst på pallen i Malmö
De toppseedade spelarna pallade för trycket. Fred Simonsson och Bella Bergkvist Larsson vann vintertourtävlingen...
Tack för den här terminen!
I dag är sista träningsdagen för den här terminen för tennis, badminton, bordtennis och...
Välkomna till Fair Play Cup by Zenniz 2023!
Fair Play Cup by Zenniz 2023 spelas 8-22 december på System Verification Fair Play...