Tack för den här terminen!
Nyheter
Tack för den här terminen!
Datum december 8, 2022

I dag är sista träningsdagen den här terminen för tennis, badminton, bordtennis och innebandy/fotboll. Fair Play Sport Clubs padelträning håller på till den 22 december. Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Träningsverksamheten startar igen måndagen den 9 januari 2023.

Vill man hålla igång i slutet av året kommer vi att arrangera Kul-i-jul 27-30 december. Aktiviteten riktar sig till alla som är födda 2010-2018. Läs mer om Kul-i-jul här.

Vi kommer även att arrangera ”Mellandagstennis” för både vuxna och juniorer. Dessutom kommer vi att hålla en vuxenkurs i tennis – Tennis Xpress – i mellandagarna. Mer info kommer inom kort på hemsidan.

I morgon startar vår stora vintertävling Fair Play Cup. 625 deltagare är anmälda till turneringen som i år har 31 tävlingsklasser. Läs mer om Fair  Play Cup här.

Klubbens elitlag har fyra hemmamatcher i Elitserien och SM-slutspelet kommer att avgöras på System Verification Fair Play Stadion 16-18 december. Passa på att se Sverigeeliten spela och hjälp till att heja fram våra lag. Läs mer här.

Tidigare nyheter
Tränarpresentation: Jonas Wallgård
Namn: Jonas Wallgård Ålder: 59 år. Tränar: Jag är ansvarig för tävlingsgruppen och tennisgymnasiet....
Introduktionskurs för blivande tennistränare 25-26 mars
Fair Play TK & Swedish Tennis Academy bjuder in till Introduktionskurs för blivande tennistränare....
Bergevi tog dubbeltitel i Manacor
Filip Bergevi och dubbelpartnern Alex Knaff, Luxemburg, tog hem 25.000-dollarsturneringen i Manacor. Finalen mot...
Tredje raka titeln för Dragos Madaras
Snacka om rivstart på säsongen för Dragos Madaras. 25-åringen har vunnit tre raka singeltitlar....