Tack för den här terminen!
Nyheter
Tack för den här terminen!
Datum december 8, 2022

I dag är sista träningsdagen den här terminen för tennis, badminton, bordtennis och innebandy/fotboll. Fair Play Sport Clubs padelträning håller på till den 22 december. Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Träningsverksamheten startar igen måndagen den 9 januari 2023.

Vill man hålla igång i slutet av året kommer vi att arrangera Kul-i-jul 27-30 december. Aktiviteten riktar sig till alla som är födda 2010-2018. Läs mer om Kul-i-jul här.

Vi kommer även att arrangera ”Mellandagstennis” för både vuxna och juniorer. Dessutom kommer vi att hålla en vuxenkurs i tennis – Tennis Xpress – i mellandagarna. Mer info kommer inom kort på hemsidan.

I morgon startar vår stora vintertävling Fair Play Cup. 625 deltagare är anmälda till turneringen som i år har 31 tävlingsklasser. Läs mer om Fair  Play Cup här.

Klubbens elitlag har fyra hemmamatcher i Elitserien och SM-slutspelet kommer att avgöras på System Verification Fair Play Stadion 16-18 december. Passa på att se Sverigeeliten spela och hjälp till att heja fram våra lag. Läs mer här.

Tidigare nyheter
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Maja Radenkovic avstängd
Maja Radenkovic har blivit avstängd för dopingförseelse. Antidoping Sverige har i sin utredning godtagit...
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni. OBS! Preliminära grupper. Om ni ej hittar...
Tennis & padelresa till Mallorca – följ med Fair Play till Rafa Nadal Academy
Följ med Fair Play till Rafa Nadal Academy 18-22 september. Lägret på Mallorca riktar...