Tack för den här terminen!
Nyheter
Tack för den här terminen!
Datum december 8, 2022

I dag är sista träningsdagen den här terminen för tennis, badminton, bordtennis och innebandy/fotboll. Fair Play Sport Clubs padelträning håller på till den 22 december. Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Träningsverksamheten startar igen måndagen den 9 januari 2023.

Vill man hålla igång i slutet av året kommer vi att arrangera Kul-i-jul 27-30 december. Aktiviteten riktar sig till alla som är födda 2010-2018. Läs mer om Kul-i-jul här.

Vi kommer även att arrangera “Mellandagstennis” för både vuxna och juniorer. Dessutom kommer vi att hålla en vuxenkurs i tennis – Tennis Xpress – i mellandagarna. Mer info kommer inom kort på hemsidan.

I morgon startar vår stora vintertävling Fair Play Cup. 625 deltagare är anmälda till turneringen som i år har 31 tävlingsklasser. Läs mer om Fair  Play Cup här.

Klubbens elitlag har fyra hemmamatcher i Elitserien och SM-slutspelet kommer att avgöras på System Verification Fair Play Stadion 16-18 december. Passa på att se Sverigeeliten spela och hjälp till att heja fram våra lag. Läs mer här.

Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...