Tennis Syds lag till final
Nyheter
Datum september 30, 2019

Tennis Syds lag är vidare till final i både Sofias Cup och Pirres Pokal. Fair Play-trion Adelisa Kahriman, Edit Cosmo och Filip Slavkovic var med i regionspelet som avgjordes på Racketstadion i Norrköping i helgen. I år var det första gången som de båda tävlingarna spelades samtidigt och på samma plats. I Sofias Cup vann Tennis Syd alla matcherna i grupp A. Adelisa, som spelade förstasingel och dubbel, vann fyra av fem matcher. Edit, som spelade fjärdesingel och dubbel, vann alla sina tre matcher. Tennis Syd ställs mot Tennis Stockholm i finalen som avgörs samtidigt som Swedish Ladies i Näsbypark.

Tennis Syd sopade rent även i Pirres Pokal. Filip vann båda singelmatcherna han spelade i helgen – 6-0, 6-1 mot Tom Fredriksson, Norr, och 6-2, 6-2 mot Bruno Johansson, Väst. Precis som i Sofias Cup väntar Stockholm i finalen. Den spelas i Stockholm under Stockholm Opens finalhelg.