Tennisens Plattform – intern tränarutbildning 28-29/5
Nyheter
Tennisens Plattform – intern tränarutbildning 28-29/5
Datum februari 28, 2022

Nu är det snart dags för vår interna tränarutbildning på System Verification Fair Play Stadion. Kursen heter Tennisens Plattform och genomförs den 28-29 maj. Utbildningen ingår i Svenska Tennisförbundets tränarutbildningsprogram och vänder sig till medlemmar som är intresserade av att bli tränare och tränare utan utbildning och man ska vara född 2007 eller tidigare för att få delta.

Kursen är kostnadsfri för alla som är medlemmar i Fair Play TK under förutsättning att man är beredd att ta fasta timmar i träningsverksamheten inomhussäsongen 2022-2023 (annars kostar kursen 1000 kronor för klubbens medlemmar – ord.pris 1500 kronor). Anmälan är bindande och om man ej deltar på kursen, så blir man fakturerad 1000 kronor oavsett anledning till frånvaron. Kursledare är David Gustafsson och David Ekerot.

Antalet platser är begränsat och intresset brukar vara väldigt stort varje år och kursen har blivit fulltecknad de senaste sexton åren. Anmälan sker enbart via mejl till jonas.widerberg@fairplaytk.se senast 13 mars. Hoppas att du är intresserad av att utbilda dig till tränare och att du vill ingå i vår stab på ca 50 tennistränare som tar hand om över 1600 elever i veckan.

Tidigare nyheter
Ansökan till Malmö Idrottsgrundskola öppen
Går du i årskurs 6 och spelar tennis eller padel med stort intresse? Då...
Debut och första DC-segern för Bergevi
Filip Bergevi debuterade i Davis Cup under gruppspelet i Bologna och tog också första...
Anmäl dig till Kul-i-höst 30/10-2/11
Häng med på Kul-i-Höst, 30 oktober-2 november, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter...
Tom tog hem singeltitel i Danmark – Edit tvåa i flickklassen
Swedish Tennis Academy har arrangerat en tävlingsresa till Danmark och den blev mycket lyckad....