Tennisens Plattform – intern tränarutbildning 28-29 maj
Nyheter
Tennisens Plattform – intern tränarutbildning 28-29 maj
Datum april 6, 2022

Nu är det snart dags för vår interna tränarutbildning på System Verification Fair Play Stadion. Kursen heter Tennisens Plattform och genomförs den 28-29 maj. Utbildningen ingår i Svenska Tennisförbundets tränarutbildningsprogram och vänder sig till medlemmar som är intresserade av att bli tränare och tränare utan utbildning och man ska vara född 2007 eller tidigare för att få delta.

Kursen är kostnadsfri för alla som är medlemmar i Fair Play TK under förutsättning att man är beredd att ta fasta timmar i träningsverksamheten inomhussäsongen 2022-2023 (annars kostar kursen 1000 kronor för klubbens medlemmar – ord.pris 1500 kronor). För att få gå kursen gratis måste man också vara med som tränare under klubbens prova på-vecka i augusti. Anmälan är bindande och om man ej deltar på kursen, så blir man fakturerad 1000 kronor oavsett anledning till frånvaron. Kursledare är David Gustafsson och David Ekerot.

Antalet platser är begränsat och intresset brukar vara väldigt stort varje år och kursen har blivit fulltecknad de senaste sexton åren. Anmälan sker enbart via mejl till jonas.widerberg@fairplaytk.se senast 18 april. Hoppas att du är intresserad av att utbilda dig till tränare och att du vill ingå i vår stab på ca 50 tennistränare som tar hand om över 1600 elever i veckan.

Tidigare nyheter
Schema sommartennis vecka 31
Information om träningstider för sommarträningen på Limhamn Tenniscenter under vecka 31 (måndag 29/7–fredag 2/8)....
Gratisträning för barn födda 2014-2018 – begränsat antal platser
Under vecka 32 har vi gratis träning i tennis för barn födda 2014-2018, som...
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Dags att anmäla sig till höstens bordtennisträning
Bordtennis är  en kul och cool sport som alla kan utöva. Träna  i någon...