Tennisskoleläger i Ystad 26-28 maj
Nyheter
Tennisskoleläger i Ystad 26-28 maj
Datum april 24, 2023

Nu är det snart dags för vårt tennisskoleläger i Ystad för dig som är född 2014 eller tidigare! Lägret genomförs 26-28 maj och under dagarna blir det intensiv tennisträning på de vackra utomhusbanorna i Ystad Saltsjöbad.

Vi övernattar i Ystad Tennisklubbs fina klubbhus som ligger vid tennisbanorna och cirka 100 meter från havet. Det blir tennisträning på dagarna och roliga aktiviteter på kvällarna. På lördagskvällen har vi traditionell korvgrillning. Det blir cirka tio timmars tennisträning under de tre dagarna.

Samling sker dag 1 klockan 15.00 vid Fair Play och avresa sker klockan 15.30. Vi behöver hjälp med transport till och från Ystad – anmäl gärna intresse i samband med anmälan. Vi kommer också att anordna en trevlig liten turnering med korta matcher där vi delar ut priser.

Sista anmälningsdag: 5 maj.

 

Anmälan

 

Vi har endast 26 platser, så det är först till kvarn som gäller. Kostnad: 2.195 kronor (mat och logi ingår). Betalning sker via faktura.

Två veckor innan lägret börjar kommer information skickas ut till deltagare om vad man ska ha med sig, vilka regler som gäller, träningsupplägg etc. OBS! Vid regn spelar vi inomhus i Ystad TK:s tennishall. Ansvariga tränare är Lina Åkesson, Erik Lindskog och Daniel Vuljanic.

Tidigare nyheter
Elitserien 2023 – fyra hemmamatcher på fyra dagar
På torsdag startar Elitserien i tennis. Fair Play har lag med i högsta serien...
Simonsson och Bergkvist Larsson överst på pallen i Malmö
De toppseedade spelarna pallade för trycket. Fred Simonsson och Bella Bergkvist Larsson vann vintertourtävlingen...
Tack för den här terminen!
I dag är sista träningsdagen för den här terminen för tennis, badminton, bordtennis och...
Välkomna till Fair Play Cup by Zenniz 2023!
Fair Play Cup by Zenniz 2023 spelas 8-22 december på System Verification Fair Play...