Tre klassegrar i Lund
Nyheter
Datum juni 12, 2019

ATL Euro Finans Open blev nästa i raden av lyckade turneringar för Fair Play-spelarna. Trion Esther Månsson, Lovisa Valentinsson och Filippa Moberg blev klassegrare i Lund.
Esther vann tre matcher i flicksingel 12A. Semifinalen mot Sozan Mustafa, Malmö TK, blev en rysare som Fair Play-spelaren till slut vann med setsiffrorna 2-6, 6-4, 7-6. Hon besegrade därefter Ystadsspelaren Julia Orswall i finalen med 6-3, 7-5.

Lovisa förlängde sin segerrad. Efter turneringssegrar i Värnamo och Växjö tog hon hem F15-klassen i Lund. I finalen besegrade hon Emelie Liljegren, Svedala TK, med 6-2, 6-0. Alexandra Bernstein nådde semi i klassen.

Filippa segrade i damsingel nivå 4-6 och behövde bara spela en match för att ta hem pokalen. 6-2, 6-3 skrevs setsiffrorna till mot Otilia Chamizo, Höllvikens TK.
Henrik Billing var i final i H45+. Han förlorade en tuff tvåsetare mot hemmaspelaren Nicholas Brodszki (5-7, 5-7).
Flera spelare var framme i semifinal i tävlingen: Edit Cosmo (flicksingel 14), Ludvig Göransson (pojksingel 14), Erik Månsson (pojksingel 14) och Tom Noltorp (pojksingel 15).