Unikt medlemserbjudande från Nordic Wellness
Nyheter
Unikt medlemserbjudande från Nordic Wellness
Datum december 10, 2020

Ni har väl inte missat medlemserbjudandet från Nordic Wellness? Köp ett årskort för hela 2021 på Nordic Wellness Fair Play till det fantastiska priset 2999:- (ordinarie pris 4788:-). Du kan även köpa ett Sverige+ kort som gäller på alla Nordic Wellness-klubbar i Sverige för 3499:- .

 

Hej!

Vi är verkligen stolta över att bedriva en verksamhet som är attraktiv för dig och klubbens alla 2.939 medlemmar. Vi bedriver Sveriges största tennisverksamhet på Fair Play Stadion och Limhamn Tenniscenter. Klubben har haft en mycket positiv utveckling de senaste tio åren och ca 1.650 barn, ungdomar  & vuxna väljer att träna i vår förening varje vecka och det är vi mycket stolta över.

Vår viktiga samarbetspartner & hyresgäst Nordic Wellness, med 263 anläggningar i landet och 329.696 medlemmar, bedriver som ni vet en mycket populär gymverksamhet i attraktiva lokaler i vår hall. De har aktiviteter såsom spinning, styrketräning, yoga, bodypump, CrossChallenge etc. Detta gör hela anläggningen mycket mer attraktiv och ger bl.a. möjligheten till alla våra medlemmar & föräldrar att träna i anslutning till tennisträningen.

Bifogat har ni ett unikt erbjudande till alla medlemmar i Fair Play Tennisklubb. Köp ett årskort för hela 2021 på Nordic Wellness Fair Play till det fantastiska priset 2999:- (ordinarie pris 4788:-). Du kan även köpa ett Sverige+ kort som gäller på alla Nordic Wellness-klubbar i landet för 3499:- (ordinarie pris 5988:-). På Nordic Wellness Fair Play har ni möjlighet till 60 pass/vecka med instruktör och de har även VR-pass (instruktör på TV-skärm) 100 pass/ vecka. Du köper årskortet i receptionen på Nordic Wellness Fair Play eller via mejl till susanne.hansson@nordicwellness.se t o m 31/12-2020.

Om du inte redan är medlem i Fair Play Tennisklubb kan du bli det för 450 kr (över 18 år), 300 kr (junior) & 700 kr (familj). Medlem hos Fair Play TK kan du bli genom att besöka receptionen på Fair Play Stadion, via telefon 040-165570 alt. mejl till reception@fairplaytk.se och så får du sedan en faktura per mejl.

Vår förening har nått en ny nivå, tack vare de investeringar som vi har gjort på både anläggningssidan och i organisationen, och skapat en plattform som ger mycket bra förutsättningar för framtida satsningar. Numera har vi, som ni säkert vet, sju fantastiska grusbanor på Limhamn Tenniscenter och fyra toppmoderna padelbanor på Fair Play. Härligt.

Om du funderar på att börja träna tennis eller vill träna fler gånger per vecka än vad du redan gör kontakta vår tennisskoleansvarige piotr.rogowski@fairplaytk.se per mejl eller via 040-165571 så får du all information. Just nu har vi några fasta abonnemang som är lediga och som det finns möjlighet att boka med start i januari. På våra nio  tennisbanor finns t.ex. måndagar 21-22 & söndagar 9-10. På våra fyra padelbanor finns t.ex. mån-, tis- & torsdagar 16-17.30 och söndagar 20-21.30.  På vår multisportbana (där man kan spela innebandy o dyl) finns t.ex. tisdagar 18-19. Om du är intresserad eller vill veta mer om övriga lediga tider – kontakta banansvarige jenni.hulth@fairplaytk.se per mejl.

Med bästa hälsningar

å styrelsens och all personals vägnar

Janne Immonen, klubbchef

 

Läs brevet som pdf här.
Läs erbjudandet som pdf här.
Nordic Wellness hemsida
Frågor, information etc – maila Nordic Wellness platschef.

Tidigare nyheter
Tränarpresentation: Jonas Wallgård
Namn: Jonas Wallgård Ålder: 59 år. Tränar: Jag är ansvarig för tävlingsgruppen och tennisgymnasiet....
Introduktionskurs för blivande tennistränare 25-26 mars
Fair Play TK & Swedish Tennis Academy bjuder in till Introduktionskurs för blivande tennistränare....
Bergevi tog dubbeltitel i Manacor
Filip Bergevi och dubbelpartnern Alex Knaff, Luxemburg, tog hem 25.000-dollarsturneringen i Manacor. Finalen mot...
Tredje raka titeln för Dragos Madaras
Snacka om rivstart på säsongen för Dragos Madaras. 25-åringen har vunnit tre raka singeltitlar....