Unikt medlemserbjudande på Nordic Wellness
Nyheter
Unikt medlemserbjudande på Nordic Wellness
Datum december 1, 2021

Hej!

Vi är verkligen stolta över att bedriva en verksamhet som är attraktiv för dig och klubbens alla 3.091 medlemmar. Vi bedriver Sveriges största tennisverksamhet på System Verification Fair Play Stadion och Limhamn Tenniscenter. Klubben har haft en mycket positiv utveckling i över tio år och ca 1.700 barn, ungdomar & vuxna väljer att träna i vår förening varje vecka och det är vi mycket stolta över.

Vår viktiga samarbetspartner & hyresgäst Nordic Wellness, med 292 anläggningar i landet och 342.000 medlemmar, bedriver som ni vet en mycket populär gymverksamhet i attraktiva lokaler i vår hall. De har aktiviteter såsom spinning, styrketräning, yoga, bodypump, CrossChallenge etc. Detta gör hela anläggningen mycket mer attraktiv och ger möjligheten till alla våra medlemmar att träna i anslutning till tennisträningen.

Bifogat har ni ett unikt erbjudande till alla medlemmar i Fair Play Tennisklubb. Köp ett årskort för hela 2022 på Nordic Wellness Fair Play till det fantastiska priset 2999:- (ordinarie pris 4788:-). Du kan även köpa ett Sverige+ kort som gäller på alla Nordic Wellness-klubbar i landet för 3599:- (ordinarie pris 5988:-). På Nordic Wellness Fair Play har ni möjlighet till 60 pass/vecka med instruktör och de har även VR-pass (instruktör på TV-skärm) 100 pass/vecka. Du köper årskortet i receptionen på Nordic Wellness Fair Play eller via mejl till susanne.hansson@nordicwellness.se t o m 31/12-2021.

Om du inte redan är medlem i Fair Play Tennisklubb kan du bli det för 450 kr (över 18 år), 300 kr (junior) & 700 kr (familj). Medlem hos Fair Play TK kan du bli genom att besöka receptionen på System Verification Fair Play Stadion eller mejla till reception@fairplaytk.se så får du sedan en faktura per mejl.

Vår förening försöker hela tiden bli lite bättre och utvecklas mot nya mål. Styrelsen har fattat beslut om en ny verksamhetsplan för 2021-2024 tack vare bl a ca 500 medlemmars engagemang med att svara på medlemsenkäten i våras och genom att göra en s k swotanalys. I år har vi lanserat en större sportslig satsning som kan genomföras tack vare bl a vår nya huvudpartner System Verification, Ström & Gulliksson och Stefan Edbergs stiftelse. Vi har investerat i en solcellsanläggning och bytt ut vår gamla ventilationsanläggning i höst och med de sju grusbanorna på Limhamn Tenniscenter och fyra toppmoderna padelbanor på Fair Play som anlades 2020 så ser förutsättningarna väldigt goda ut för fortsatt utveckling.

Om du funderar på att börja träna tennis eller vill träna fler gånger per vecka än vad du redan gör – kontakta vår tennisskoleansvarige piotr.rogowski@fairplaytk.se per mejl eller via 040-165571 så får du all information. Just nu har vi några fasta abonnemang som är lediga och som det finns möjlighet att boka med start i januari. På våra nio tennisbanor finns t.ex. några vardagskvällar 21-22 & söndagar 8-9 & 20.30-21.30. På våra fyra padelbanor finns t.ex. fredagar 16-17.30, lördagar 11-12.30 & 14-15.30 och söndagar 20-21.30. På vår multisportbana (där man kan spela innebandy o dyl) finns t.ex. tisdagar 21-22 & torsdagar 18-19. Om du är intresserad eller vill veta mer om övriga lediga tider – kontakta banansvarige jenni.hulth@fairplaytk.se per mejl.

Med bästa hälsningar å styrelsens och all personals vägnar

Janne Immonen, klubbchef

Läs brevet som pdf här. 
Läs erbjudandet som pdf här.
Nordic Wellness hemsida
Frågor, information etc – maila Nordic Wellness platschef.

Tidigare nyheter
Lottning Fair Play Cup 2022
Fair Play Cup 2022 är lottad. Tävlingen spelas 9-23 december på System Verification Fair...
Dags för huvudtävlingen i Fair Play Cup Vintertour
I morgon startar Fair Play Cups vintertourtävling. Fair Play-spelarna Martha Matoula och Maja Radenkovic...
Ingen lunchtennis tisdagen den 6 december
I morgon, tisdag 6 december, är det ingen lunchtennis på grund av Fair Play...
Här är Fair Play Stores julkalender 2022
Årets julkalender är här. Vi har fyllt årets kalender med ett fint erbjudande om...