Välkomna till en ny säsong på Fair Play!
Nyheter
Välkomna till en ny säsong på Fair Play!
Datum september 2, 2022

Nu är höstterminen igång på System Verification Fair Play Stadion. Träningsverksamheten startade i dag och framöver kommer cirka 2000 personer att träna regelbundet i hallen varje vecka.

– Fantastiskt kul att så många vill träna hos oss i någon av våra sporter. Det är jätteroligt att vara tillbaka i hallen och se att tennisintresset fortsatt är stort. Vi hälsar alla nya och gamla deltagare välkomna till en ny säsong, säger Stefan Hansson, sportchef i Fair Play TK.

300 barn i åldern 4-7 år kommer att träna i Fair Plays minitennisskola.

– Vi i tränarteamet är laddade och ser fram emot att träffa alla som ska träna hos oss. Vi ses i hallen, säger Hugo Dahlbom, ansvarig för minitennisen.

Utöver den vanliga terminsträningen har klubben många extra aktiviteter. På tisdagar och torsdagar erbjuder vi lunchtennis mellan kl. 12.00-13.30. På fredagar arrangerar vi frukosttennis och damfredag. Frukosttennisen genomförs kl. 08.00-09.30 och därefter väntar gemensam frukost. Senare på dagen arrangerar vi damfredag mellan kl. 12.00-13.30.

I mitten av september startar Öresundsserien – en trevlig tävlingsform som har lockat många deltagare genom åren. Det interna seriespelet finns både för barn & ungdomar och vuxna. För vuxna finns även ”Dubbelligan” som spelas på söndagar. Det går fortfarande att anmäla sig till höstens serier (sista anmälningsdag är 6 september).

Fair Play Sport Club arrangerar träning i badminton, bordtennis och padel och intresset är stort för racketsporterna. För alla som vill spela tennis eller padel på egen hand går det utmärkt att boka bana här. Alla grusfantaster kan fortfarande spela tennis på Limhamn Tenniscenter som har öppet till 30 september.

Varmt välkomna!

Tidigare nyheter
Spela innebandy på Fair Play i höst
Spela innebandy på Fair Play i höst! Träningen riktar sig till barn i åldern...
Maja Radenkovic avstängd
Maja Radenkovic har blivit avstängd för dopingförseelse. Antidoping Sverige har i sin utredning godtagit...
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni
Grupper och tider intensivkurs 20 maj-14 juni. OBS! Preliminära grupper. Om ni ej hittar...
Tennis & padelresa till Mallorca – följ med Fair Play till Rafa Nadal Academy
Följ med Fair Play till Rafa Nadal Academy 18-22 september. Lägret på Mallorca riktar...