Välkomna till en ny säsong på Fair Play!
Nyheter
Välkomna till en ny säsong på Fair Play!
Datum september 3, 2021

Nu är höstterminen igång på System Verification Fair Play Stadion. Träningsverksamheten, som är rekordstor, startade i dag och framöver kommer cirka 2100 personer att träna regelbundet i hallen varje vecka.

– Otroligt inspirerande att fler än någonsin tidigare vill idrotta i anläggningens båda föreningar. Intresset för tennis är större än någonsin. Vår tennisskoleansvarige Piotr Rogowski har haft fullt upp med planeringen av tennisskolan där 1050 unika elever deltar. Dessutom är vår innebandy- och fotbollsverksamhet smockfull. Vi önskar alla deltagare varmt välkomna till en ny säsong, säger David Gustafsson, sportchef i Fair Play TK.

350 barn i åldern 4-7 år kommer att spela i Fair Plays minitennisskola.

– Kul att så många valt att fortsätta spela minitennis hos oss och att nya deltagare sökt sig till vår verksamhet. Jag och alla andra minitennistränare ser fram emot en rolig och fartfylld säsong, säger Hugo Dahlbom, som är ansvarig för minitennisen.

Utöver den vanliga terminsträningen har klubben många extra aktiviteter. På tisdagar och torsdagar erbjuder vi lunchtennis mellan 12-13.30. På fredagar arrangerar vi frukosttennis mellan 8-10. Tennisens genomförs 8-9.30 och därefter väntar gemensam frukost. Senare på fredagar kör vi damfredag mellan 12-13.30.

I mitten av september startar Öresundsserien – en trevlig tävlingsform som har lockat många deltagare genom åren. Det interna seriespelet finns både för barn & ungdomar och vuxna. För vuxna finns även ”Dubbelligan” som spelas på söndagar. Det går fortfarande att anmäla sig till höstens serier (sista anmälningsdag vuxna 6 september, barn & ungdomar 7 september).

Fair Play Sport Club arrangerar träning i badminton, bordtennis och padel och intresset är stort.
– I Fair Play Sport Clubs tre idrotter visar trenden på att racketsporter är otroligt populära just nu, säger David Gustafsson.

För alla som vill spela tennis eller padel på egen hand går det utmärkt att boka bana här. Alla grusfantaster kan fortfarande spela tennis på Limhamn Tenniscenter som har öppet till 30 september.

Varmt välkomna till en ny säsong!

Tidigare nyheter
Lottning Fair Play Cup 2022
Fair Play Cup 2022 är lottad. Tävlingen spelas 9-23 december på System Verification Fair...
Dags för huvudtävlingen i Fair Play Cup Vintertour
I morgon startar Fair Play Cups vintertourtävling. Fair Play-spelarna Martha Matoula och Maja Radenkovic...
Ingen lunchtennis tisdagen den 6 december
I morgon, tisdag 6 december, är det ingen lunchtennis på grund av Fair Play...
Här är Fair Play Stores julkalender 2022
Årets julkalender är här. Vi har fyllt årets kalender med ett fint erbjudande om...