Viktig information till alla elever i tennisskolan
Nyheter
Viktig information till alla elever i tennisskolan
Datum maj 7, 2018

Det är bara några veckor kvar av tennisskolans säsong 2017/2018, och nu är det dags att börja blicka framåt. Sista dagen på vårterminen är söndag 20 maj. Lördag 19 maj spelas Förenade Bil Tennisskolemästerskap, som är en trevlig avslutningstävling för alla i tennisskolan – anmälan till tävlingen sker via mail senast 13/5. Lördag 19/5 har vi tennisskoleavslutning kl.10-14 inkl korvgrillning & lite aktiviteter.

Vår breddverksamhet har ytterligare ett rekordår bakom sig med mängder av barn, ungdomar & vuxna i träning & som deltagare i våra olika aktiviteter. Vi fick nyligen priset som Sveriges största tennisklubb på SvTF:s årsmöte- vi var 3017 medlemmar vid senaste bokslutet. Vi genomför just nu en organisationsförändring i den sportsliga verksamheten med fokus på elitsidan, men även i vår reception- & butik. Detta genomför vi för att vara ännu bättre rustade för framtiden & höja kvaliteten på det vi gör. Under säsongen har vi bytt belysning på åtta tennisbanor & det har förbättrat kvaliteten på tennisbanorna avsevärt & vi fortsätter med att förbättra anläggningen kontinuerligt. Vi diskuterar just nu en lösning med Fritidsförvaltningen angående nya utomhusbanor på Limhamns IP & vi hoppas kunna förmedla någon form av positivt beslut inom kort. Målsättningen är att kunna lansera vår nya hemsida inklusive ny paketering på internetbokning under oktober i höst.

Vi vill passa på att tacka dig för den gångna inomhussäsongen och samtidigt göra dig uppmärksam på följande:

1. Tennisskolan 2018-2019

Anmäl dig så fort som möjligt till höstens verksamhet för att säkra att du hamnar i rätt grupp. Du kan anmäla dig och betala via Internet t o m 31 maj och få en reducerad träningsavgift – se länk här.. Dessutom hoppas jag att du har noterat att det är bra rabatter för dig som vill spela mer än 1 gång per vecka. Chanserna att du ska få de träningstider du önskar blir större, ju tidigare du anmäler dig. Prata med din tränare eller med Piotr Rogowski om du är osäker på vilket träningsalternativ som passar dig. Träningsutbudet till hösten är stort – se blankett för mer info.

2. Utomhusträning vecka 25-32 sommaren 2018

Vi har en mycket uppskattad träningsverksamhet utomhus hela sommaren för barn (från 4 år) och vuxna under ledning av våra duktiga tränare, så som Jörgen Windahl, Peter Tauson, Laurent Dairiam Garret etc. Man spelar en timme per dag, måndag till fredag, och det går bra att anmäla sig till flera veckor. Vi rekommenderar att alla elever i tennisskolan spelar minst en vecka i sommar för att hålla igång sin tennis och vi tränar på Limhamns Idrottsplats & Hästhagens IP och det kommer att bli hur kul som helst se här för all info. Dessutom har vi verksamhet i Beddinge vecka 27-32 – se info här.

3. Intensivkurs & Kul-i-sommar

Fyra veckors intensivträning 21 maj – 15 juni med en fortsättning på förra årets smarta upplägg, där totalt tio träningstillfälle ingår inkl två fredagsträningar. Anmäl dig senast 13 maj och all info om detta finns här. Glöm inte att anmäla dig till Kul-i-sommar 18-21/6 & 25-28/6 där du kan vara med på två olika veckor! Tennis, innebandy, badminton, fotboll, handboll, dans & motoriska övningar under fyra fartfyllda dagar. Aktiviteten vänder sig till dig som är född 2006-2014 och här finns all info.

4. Lediga banor

Vi har flera lediga abonnemang för tennis, innebandy och andra sporter på attraktiva tider med start i augusti. För att kunna få den bantid som passar dig bäst så rekommenderar vi dig att boka upp den redan nu(intresset är stort) – se info om vilka tider som finns tillgängliga här. Kontakta Jessika Andreasson per 040-165577 snarast för att boka upp tiden.

5. Övrigt

Kom gärna in i vår välsorterade butik Fair Play Store, där du hittar allt för din tennis till fina medlemspriser. Fair Play Stadion är öppen alla dagar hela sommaren och du kan också spela tennis på våra utomhusbanor på Limhamns idrottsplats.

Vi önskar dig en underbar tennissommar hälsar all personal.

Janne Immonen

Klubbchef

Positivitet, Kvalitet, Engagemang & Respekt. Vi är vad vi heter.

”Fair Play för alla”

Läs hela brevet i pdf.

Tidigare nyheter
Emma Lindh överst på pallen i Stavanger
Succé för Emma Lindh i Norge! Fair Play-spelaren vann i par med danskan Sarafina...
Anmäl dig till Kul-i-jul 27-30 december
Häng med på Kul-i-Jul 27-30 december, en vecka med massor av roliga sportaktiviteter för...
Spela padel på Fair Play – upp till 30% rabatt på helgtider
Julen kommer tidigt i år för alla padelfantaster! Under perioden 25/11-28/2 erbjuder vi upp...
Black Week – 20-70% rabatt på nästan allt i Fair Play Store
Den här veckan, 21-27 november, erbjuder vi fantastiska priser i Fair Play Store. 20-70%...