Vill du vara med i Fair Plays barn- och ungdomsråd?
Nyheter
Vill du vara med i Fair Plays barn- och ungdomsråd?
Datum november 2, 2020

I barn- & ungdomsrådet kommer du att ha möjlighet att påverka frågor som är viktiga för dig och föreningen. Skulle du vilja påverka utbudet i cafeterian eller kanske önskade att det arrangerades en klubbfest? I barn- & ungdomsrådet är det ni unga som bestämmer vad man ska ta upp.

Fair Play Tennisklubb är Sveriges största tennisklubb, och majoriteten av medlemmarna består av barn och ungdomar. Du som är barn eller ungdom är naturligtvis den som vet bäst hur just din upplevelse på klubben kan förbättras, och detta gör dina tankar och åsikter jätteviktiga. Barn- & ungdomsrådet blir ett sätt för dig att göra dina och andra barn eller ungdomars röster hörda i klubben. Genom att vara med i rådet har du möjlighet att:

• Göra din röst hörd
• Påverka klubben på ett bra och positivt sätt
• Bidra med din kunskap och dina idéer
• Träffa klubb- och sportchef för att framföra dessa idéer
• Bestämma och påverka vilka projekt & idéer som ska drivas i rådet

Barn- & ungdomsrådet ska bestå av max åtta medlemmar i åldrarna 10-19 år, samt en sammankallande ordförande i åldern 16-25 år. Vi eftersträvar att ha en jämn fördelning mellan pojkar & flickor i rådet, och ämnar även att ha deltagare från olika delar av verksamheten. Deltagarna i rådet bestäms slutligen av sportchefen. Rådet träffas 2-4 gånger per år, och har vid minst ett tillfälle per år ett möte där de kan träffa sportchef David Gustafsson och klubbchef Janne Immonen.

Om du är intresserad av att delta i barn- & ungdomsrådet ska du skicka en intresseanmälan till sportchef David Gustafsson, david.gustafsson@fairplaytk.se. Det går också bra att anmäla sitt intresse personligen till David.

Tidigare nyheter
STA sommarträning på Limhamn Tenniscenter
För er som spelar på ITF-18, på proffstouren eller är hemma från college och...
Här är pristagarna i Förenade Bil Tennisskolemästerskap
Lördagen den 18 maj spelades årets Tennisskolemästerskap by Förenade Bil på System Verification Fair...
Dubbla titlar till Kajsa Rinaldo Persson i USA
Kajsa Rinaldo Persson spelade strålande tennis under sina tävlingsveckor i USA.  I söndags vann...
Tack för den här terminen!
I dag, den 19 maj, är det den sista träningsdagen den här terminen. Stort...