Williams vann dubbelt i Åhus
Nyheter
Datum april 8, 2019
Jacob Williams spelade strålande tennis och vann dubbla klasser i Åhus Indoor Open. Fair Play-spelaren vann både pojksingel 10 och pojksingel 12B i tävlingen. Den yngsta klassen avgjordes som poolspel. Jacob vann alla matcherna och besegrade Theodor Liedholm, Wä Tennisklubb (6-2, 6-2), Neo Sjöblom, Åhus TK (6-2, 6-2) och Dante Levinsson-Olsson, Helsingborgs TK (6-3, 2-6, 10-7). I pojksingel 12B släppte Jacob inte många game i det inledande poolspelet. I grupp B slog han Eric Eklund, Åhus TK (6-1, 6-0), Dante Levinsson-Olsson (6-2, 6-0), och Filip Strömbäck, Åhus TIK (6-0, 6-1). I finalen gav motståndaren Stefan Rasic, Helsingborgs TK, upp vid ställningen 2-2.
Bra tennis spelade också Erik Månsson som nådde final i pojksingel 14A-klassen. För Erik blev det segrare mot William Eklund, Åhus TK (6-4, 7-5), Linus Christiansson, Ystads TK (6-2, 3-6, 10-7), och Valter Larsson, Åhus TK (6-2, 6-3) i gruppspelet. I semin besegrades Johan Kuljis, ATL, med 6-0, 7-6 innan det blev förlust i finalen mot Helsingborgsspelaren Lukas Andersson. 6-7, 2-6 skrevs setsiffrorna till.